Bra start på Januari!

Bra start på Januari!

11.01.2016

Måndag, igen, hej! Oj, förra veckan var så intensiv för min del och jag jobbade faktiskt nästan hela helgen också. Ni är många som beställt Kickstart Gym Edition och Kickstart Hemmaträning, och även pt-online går på högvarv. Men jag passar på att köra fullt just nu, och har planerat in lite semester senare. Nästa helg tänker jag också ta det lite lugnare.

I träningsväg blev det bara några promenader i det kalla vädret – bland annat till mysiga cafét Mutteri på morotskaka och té i stora, härliga koppar. Vi var en sväng till Otnäs för att kolla in isen och vinden, men vinden var för dålig så det blev en brottningsmatch på isen istället. Isen verkar bra nu, så lite vind och en ledig dag så blir det att åka av!

vinter5 vinter6

 

På kommande på bloggen ikväll är ett inlägg om kost och att äta sig frisk. Kickstart Challenge Mama blev ju försenad, men jag planerar att ha den uppe imorgon kväll. På bloggen tänker jag också ha lite mera tekniktips på olika styrkeövningar, med start från denna vecka.

Ha en riktigt bra vecka!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen