1000 besökare

Similar Posts

6 Comments

 1. (|^o^) /***Grattis! Du skriver en bra blog så det är välförtjänt***(^o^|)Synd att inte fler kommenterar bara, men det kommer nog ska du se!
  Nu väntar jag med spänning på tävlingen :D

 2. Grattis :D Haha, jadu jag skulle bra gärna också vilja veta hemligheten bakom besökarantalet haha :) Gillar din blogg! Kul att hitta hit. 

 3. En rolig och trevlig blogg drar ju till sig besökare. Se det som ett kvitto på att du skriver om saker som folk vill läsa om :) Själv gillar jag balansen mellan träning/kitesurfing. Genomför nu en viktresa själv, och en av de belöningar jag satt upp för mig själv om jag lyckas är en kitesurfingkurs så båda nämnda ämnen är intressanta! Keep it up!

  1. Tack! :) Vad roligt att du uppskattar båda delarna! Det låter som ett riktigt bra mål med en kitesurfingkurs! Du kommer inte att ångra dig om du testar kitesurfing.. :) Kämpa på! :)

   1. Nej, jag tror kitesurfing är “right up my alley” om jag bara kommer i lite bättre form. Vindsurfade en del som ung och har åkt Snowboard till och från sen -86 så jag gissar att jag kommer kunna uppleva känslan från båda sporterna inom kite- & snowkite :)

 4. Grattis! :) Inte så underligt egentligen för du skriver ju så bra och om intressanta ämnen. Fortsätt i samma stil bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *