Den ljuvliga våren

Den ljuvliga våren

09.04.2020

Igår när Arthur lekte i sanden passade jag på att ta några före-bilder av gården. Utsidan på bastun ser likadan ut som tidigare, bara terasserna som fattas, och insidan är i princip klar. Några socklar, lister, köksfläkt och lampor som ska upp. Allt det där finliret tar så mycket mer tid än man tror.

Jonathan har suttit och jobbat därifrån nu senaste månaden så det var skönt att vi hann få det så klart. Wc, dusch och köket funkar. Bara en bit till skorsten som plåtslagarna ska fixa så kan vi basta också. Förhoppningsvis i påsk!

Till gården ska jag beställa häckplantor och lite annat smått och gott. Ser så fram emot att plantera snart! Men en hel del jobb blir det. Gräsmattan måste göras om eftersom den blivit förstörd när vi kört här under byggtiden.

Tjälen har inte riktigt gått ur marken än så det känns som om allt ännu håller andan för att sen explodera då allt ska fixas på en och samma gång. Båten släpade Jonathan ut till bryggan så den står också där och väntar. Svanarna och fiskmåsarna har återvänt. Det öppna vattnet närmar sig vår brygga mer för varje dag så när det är här, då ska vi vara redo för årets första roddtur.

Nu har Greta tagit sin förmiddagslur så nu ska vi ut igen – mot hinkarna och spadarna!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen