15 bilder på en solig inflyttningshelg och frukost på vedspis

15 bilder på en solig inflyttningshelg och frukost på vedspis

27.02.2017

I lördags flyttade vi äntligen in tillbaka i huset!

Vattnet är på igen och badrummet går att använda. Ännu är det en del att göra både i badrum och kök men det är så otroligt skönt att kunna bo här igen! Tusen tack till våra familjer som hjälpt till så otroligt mycket, speciellt i lördags när det var så härligt väder och ni stannade här på talko trots det – utan er skulle allt har tagit så myyycket längre.

Känslan i lördags när jag och Jonathan skålade framför den öppna spisen efter inflyttningen och en lång dags fixande – oslagbart!

inflyttning

inflyttning2

inflyttning3

Vi har fått en härlig mängd snö i helgen så förutom innefixande har det blivit en hel del snöskottning och hela tomten är täckt i ett fluffigt snötäcke. Vi har vaknat upp till en gnistrande snövärld varenda dag.

I går firade vi att vi var Jakobstadsbor på riktigt och gjorde det som Jakobstadsbor ska göra en solig sportlovssöndag, hehe. Vi gick ut på isen till Mässkär. Jag hade inte varit där på många år, och aldrig tidigare på vintern, men det var tydligen här man skulle hänga. Vi behövde inte känna oss ensamma. Den upptrampade isvägen ut var fylld av folk i rader.

Men trots folkmassorna var Mässkär otroligt vackert och badade i ett vitt ljus medan små snöflingor föll ner.

mässkär6

mässkär1

mässkär2

mässkär3

mässkär4

mässkär5

mässkär7

mässkär8

Nu har jag startat morgonen på ett av de sätt jag hoppas det blir många av framöver; med en god frukost och jobb vid köksbordet med den bästa utsikten. Vi har ännu inte igång den nya köksugnen så jag fick börja morgonen med att hämta ved från vedboden och elda i den gamla vedspisen för att få till mina frukostägg. Det tog inte lång tid så brann det gemytligt i spisen och äggen blev bättre än aldrig förr.

inflyttning4

inflyttning5

En sämre start på dagen kan man definitivt ha. Men visst väntar jag på att vi får igång ugnen igen, idag borde vi få det fixat. Jag ska visa före och efter bilder av kök och badrum sen när allt är klart. Det blev ändå en rejäl förändring! Men nu ska jag fortsätta njuta av denna soliga måndag.

Hoppas du får en riktigt bra vecka!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “15 bilder på en solig inflyttningshelg och frukost på vedspis

  1. Tommy skriver:

    Finns det skidspår från Jakobstad till Mässkär? Var startar man i så fall?

    1. Lina skriver:

      Jo det finns nog skidspår. De startar från Ådövägen. Du ser en skylt om Mässkär på vänster sida av vägen på väg ut på Ådön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen