Det bästa med mammaledigheten

Det bästa med mammaledigheten

04.12.2019

Det bästa med mammaledigheten är väl ändå de väldigt varierande dagarna. Att få ta dagen som den kommer och njuta tillsammans med barnen med det som de och jag själv helst vill göra.

Igår hade vi några minusgrader, sol och snö – perfekt för att inleda årets snowboardsäsong för Arthur. Han åkte gång efter gång efter gång på sin “skateboard” och ville aldrig riktigt sluta. Ska bli kul att se hur mycket han kan lära sig i vinter!

Efteråt tittade vi på fåglar från bryggan och hade en allmänt skön och avslappnad dag.

Idag har vi haft en heldag borta och har varit på café, shoppat, tittat på julbelysningen i stan, besökt biblioteket, lunchat på restaurang och barnen fick hälsa på mommo medan jag handlade. Det är så roligt när jag äntligen börjar våga röra mig själv med barnen. Det är som en hel värld öppnar sig och frihetskänslan är enorm! Som jag väntat.

Barnen är nöjda när det händer något och jag med. Youtube nära till hands för att underhålla tvååringen om det börjar krisa (jag är inte någon supermänniska), men Greta är ju alltid glad och somnar var som helst. Och visst är det skönt att komma hem till soffan med de nya biblioteksböckerna sen.

(Behöver bara skaffa ny smidig rese/stadsvagn som de båda kan sitta i, det vill säga en dubbel. Vilken är bra? Tipsa!)

Det blev en snabb uppdatering för klockan är redan sovdags. Jag skulle egentligen skriva om handledsrörlighet eller inre magmuskler men det får bli nästa gång!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen