Nattåget till Helsingfors

Nattåget till Helsingfors

20.02.2019

Jonathan är oftast någon dag i veckan i Helsingfors för jobb och den här gången bestämde jag och Arthur oss för att följa med. Vi åkte nattåg allihopa vilket blev en ny upplevelse för mig. Nattåg är egentligen riktigt smidigt – Arthur sov hela vägen och slapp underhållas. Förvånansvärt fräscht var det också. Vi startade vid 12-tiden och kom fram till Helsingfors halv 7 på morgonen.

Vi hade en hytt med en våningssäng, där pojkarna sov där nere och jag uppe. Själv sov jag inte så bra, men det skyller vi på Lilla G som höll låda hela natten i min mage. Sparkarna har blivit så otroligt hårda nu! Kanske var det tåget som hade för mycket ljud för hennes smak.

Vi checkade in å favorithotellet Clarion som ligger ganska nära både kontoret och stan (med sjuans spårvagn). Enda nackdelen är att det alltid blåser så otroligt här vid kajen nära hotellet. Varje gång vi bott här får man krampaktigt hålla i barnvagnen och gå framåtlutad för att inte flyga iväg. På stan var det också kallt, men Arthur var ändå inte så sugen på shopping så det blev bara ett kort besök där.

Nu är vi tillbaka i sköna hotellsängarna och jag var precis på den fina bastuavdelningen för att värma upp mig efter stadsbesöket. Jag ser fram emot att sova bättre än förra natt och äta den godaste hotellfrukosten när vi vaknar. Imorgonkväll åker vi hem igen så det blir en lagom lång snabbvisit denna gång.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen