gravid i vecka 25

Similar Posts

17 Comments

 1. Hej Lina. Du har negativ , lika som 3 av dina mostrar o en morbror😀 ….. både mamm o papp var positiv🙄 He gar no bra m negativ å, liiti meir pikkasi bara 😜

  1. Jag hade också A- det togs några extra blodprov och så fick jag en extra spruta efter förlossningen. Inget att oroa sig över! :)

 2. Här är en annan Rh negativ, fött tre barn utan komplikationer – två positiva barn och ett negativt 😀 Lycka till med graviditeten. Kram

 3. Måste kommentera angående Rh neg., vilket jag också är och det är nog inget du behöver oroa dig för. Har två graviditeter bakom mig och båda flickorna är Rh pos. och det har bara inneburit några extra stick, inget mer 😊

 4. Jag är 0- och båda mina barn har varit positiva. Allt har gått bra och vid andra graviditeten tycker jag att de tog lite fler blodprov än vid första, men tydligen hade forskningen gått framåt så rutinerna var aningen annorlunda.

  Med tvåan fick jag en blödning i vecka 14 och då blev jag lite rädd och var noga med att jag skulle få anti-D. Men allt gick bra!

  Det är nog inget att oroa sig för! Men kanske du kan fundera på att ge blod sen i framtiden då du har en ovanligare blodgrupp 😉

  1. Jo, den nya tekniken borde vara så att de kan kolla om babyn är neg eller pos med ett nålstick. Skönt att allt gick bra för dig. Ge blod låter som en bra idé!

 5. Jag har också A- , har fått 2 barn (flicka & pojke) allt har gått jätte bra under graviditeten och förlossningarna. Båda barnen har + blod, och därför har jag också fått sprutorna.
  Jag var jätte orolig först när jag fick veta hur min blod kan påverka babyn i magen, men det jick jätte bra och bra med info fick man också. Förstod också att riskerna blir större desto fler barn man får…? Men 2 st har det inte varit några problem med iaf 😊.
  Lycka till med resten av graviditeten och förlossningen!

 6. Mycket intressant blogg du har som jag började följa för inte allt för länge sedan.

  Kul att du orkar med att uppdatera den så mycket trots alla stora förändringar i livet.

  Lycka till med graviditeten – det kommer säkert gå jättebra!

  1. Vad roligt att du hittat hit! Jag försöker uppdatera så gott jag har tid, roligt att det uppskattas! Tack ska du ha! :)

 7. Jag är också 0- och både Ebba och Hugo är positiva. Med Ebba fick jag anti-d först efter förlossningen och med Hugo både under graviditeten och efter förlossning. Bara lite extra pickas ☺

  1. Det visste jag ju inte, jag trodde det var mycket mer ovanligt men nu säger var och varannan att de också är negativa. Men skönt att höra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *