Similar Posts

8 Comments

  1. Jättemysig lägenhet har ni! Fräsch! Jag (vi) är inte heller inredningsfantaster utan avskalat men personligt. Lite saker man fått här, saker från loppis där men ändå att det ser fräscht och ljust ut. Det är ju bra att man har samma smak också med den man bor med. ;) Köket har vi inte gjort nåt alls med när vi flyttade in i vårt hus, och det gillar jag inte alls, men vi ville vänta med att fixa det och “bo in” oss först för att se vad vi tyckte skulle vara viktigt och så förrän vi fixar det. Nu med mina studier får vi tyvärr vänta längre än väntat med dem planerna…

    1. Tack ska du ha! Så länge man gillar det man inreder med så brukar det bli bra i slutändan, även om det inte är hetaste modet eller dyraste lyxgrejerna.. :) Men är det inte så att man alltid hittar något nytt att fixa på eller ändra om? Det låter bekant det där ;)

  2. Jag gillar din världskarta över köksbordet för det är vid bordet man kan sitta och drömma sig bort till nya upplevelser över en god kopp morgonkaffe eller te.

  3. Sporty og fresht! Jeg kommer nok ikke forbi med det første siden jeg bor i Tromsø, men om jeg gjør, skal jeg komme på kaffe -og det må du gjøre om du er her! Det er visst ganske populært å kose seg på bølgene her i området :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *