En solig påskhelg

En solig påskhelg

03.04.2013

På bloggen har det varit tyst medan jag träffat vänner och familj och njutit av påsken och det härliga vårvädret. Jag blev förkyld när vi kom till kalla Finland igen, så det blev mest vila förutom några promenader med hunden och en dag på Fäboda-isen med drakarna. Snowkiting är ju kiteboarding det också, fast underlaget var lite för hårt för att man skulle våga sig på några hopp. Fast att åka gick hur bra som helst, och en kompis, intresserad av kitesurfing, som råkade komma förbi på isen lärde sig åka fram och tillbaka efter bara några försök. Det är lättast att lära sig på vintern eftersom man inte behöver bekymra sig om själva vattnet och att hållas på ytan. Det finns faktisk vissa som bara åker på vintrarna, för att det är lättare. Fast själv föredrar jag nog mjukt vatten som underlag även om det var hur härligt som helst på isen också, som ni också kan se på bilderna.

snowkite Fäboda

snowkite Fäboda

snowkite Fäboda

snowkite vår 2013

snowkite våren 2013

snowkite

Vi är hemma i Helsingfors nu igen, och jag är mitt i jobbsökande. Söker jobb som både fysioterapeut och som personlig tränare. Jag har ju jobbat nu på både HVC och sjukhus, men känner att jag vill jobba mera med hälsofrämjande. Så vi ska se vad jag hittar! Det känns så spännande och roligt att veta att något nytt väntar.

Nu ska jag luncha med Jonathan, efter det kallar lite “datorjobb”. Jobbsökandet tar också mycket tid, men jag försöker hinna med lite av varje. Tid är ju något jag har just nu.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen