Flyga ensam med 10 månaders bebis

Flyga ensam med 10 månaders bebis

14.03.2018

Jag sitter i tåget och äter en medhavd matsäck. Arthur sover i vagnen strax bredvid mig. Vi är på väg till Mallorca igen, men denna gång är det bara jag och han. Jonathan hade mycket jobb, vi hade tråkigt hemma och Linda hade tråkigt på Mallorca. Så vad passade väl bättre än att åka dit ett varv och ta in lite vårkänslor. Speciellt när flyget är lika billigt och tar lika snabbt som tåget (det är faktiskt skamligt billigt). Arthur kostar ju inte många euron han heller när han inte har någon egen platsbiljett.

Lite spännande känns det att resa helt ensam med honom men nu när vi är på väg är det bara roligt. Jag har klätt mig bekvämt, med många knappar (så han har mycket att pilla på), men inte för varmt (det är ändå tillräckligt varmt att hålla koll på en bebis ändå), inga örhängen (så han inte ska pilla loss dem), nappbandet är fast i nappen (den flyger ju alltid loss när man sitter inklämda trångt i planet), i handbagaget har vi mat så det räcker och blir över, och leksaker och filmer som underhållning. Han brukar aldrig ha problem med stigningarna och landningarna.

Han är 10 månader nu, och riktigt aktiv bebis, men vanligtvis tycker han om att sitta och titta på alla nya människor runt omkring sig. En stund i alla fall. Vi är ute i god tid så det alltid finns lite extra tid att byta den där bajsblöjan som alltid dyker upp vid fel tillfälle. Tåget är oturligt nog lite försenat men vi borde nog hinna ändå. Framme väntar en hel vecka tillsammans med Linda och barnen.

Vi hörs när vi är framme!

 

Resa ensam med 10 månaders bebis till mallorca

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Flyga ensam med 10 månaders bebis

  1. Wow, tycker du är så cool som mamma! Och vilka underbara tips med knappar och inga örhängen, haha! Låter som om en himla härlig idé också, ser fram emot lite updates därifrån.

  2. Danielas Dagbok skriver:

    Härlig bild på er 😍 Trevlig resa!

    1. Lina skriver:

      Tack ska du ha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen