Sveriges västkust - Linas blogg om träning

Från kitesurf i Varberg och roadtrip på svenska västkusten till Köpenhamn

Från kitesurf i Varberg och roadtrip på svenska västkusten till Köpenhamn

19.07.2016

Varberg Vyerna som mötte oss när vi kom fram till Varberg var helt otroliga. Bara en timmes bilkörning från Göteborg så kom vi fram till den kända surfstranden Apelviken, som Varberg antagligen är mest känd för. Mysiga strandvillor i många olika färger tittade ut över sandstranden, men fåren som lugnt gick och betade på ängarna […]

Kommentera
Träningsprogram och -upplägg just för dig:
Ett dygn som turister i Göteborg

Ett dygn som turister i Göteborg

17.07.2016

Göteborg visade sig vara en riktigt fin stad med många mysiga restauranger, barer och cafér. Stan var väldigt mycket lugnare än jag hade väntat mig. Kanske är det en studiestad som lever på vintern, eller så flyttar alla Göteborgare ut till landet under semestern? Vi kom fram på eftermiddagen igår när magarna kurrade riktigt högt, […]

Kommentera

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen