Frukost på flygfältet

Frukost på flygfältet

28.01.2018

Nu åker vi!

Vi sov en kort natt på Glo Hotel på flygfältet i natt (efter flera timmars bilresa). Väldigt smidigt, måste jag säga. Efter att vi vaknat halv sex och tagit hissen en våning upp för att checka in väskorna, for vi tillbaka för morgonmål i lugn och ro. Jag aldrig rest med så här mycket packning för. Och jag som låtsas vara minimalist, haha! Men så kan det gå när man vill ha med all kiteutrustning man äger och dessutom behöver plats för barnvagn, bilstol och tusen bodysar för vår lilla gris. Man skulle tro vi ska vara borta flera månader och inte en vecka. Men lite handbagage hade vi och det var skönt.

Lika trötta allihopa.

Vill ni ha uppdatering från vår resa, följ på insta stories som jag brukar uppdatera ofta, @linabjorkskog heter jag där.

Nu håller vi tummarna för att väderleksrapporterna visar fel och vi inte har regn hela veckan!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen