Similar Posts

4 Comments

 1. Teneriffa borde också vara ett passande resmål för surfing, El Médano är ett ställe där som jag vet har en väldigt populär surfar-strand, finns säkert några andra också :) Hehe, klart att jag alltid ska göra reklam för “min” ö… ;) Ska kanske en sväng till den stranden den närmaste månaden, ska försöka mig på lite surfar-fotografering, så kanske dyker upp nåt på bloggen sen :)

  1. Jo El Medano är ju en klassiker som också borde testas! Det stället ser också riktigt nice ut! Vad härligt det låter att flytta till Kanarieöarna! Skulle du jobba där eller vad ska du göra? Ska bli kul att följa med din blogg :)

 2. Hej!
  är det Corralejo som man ska åka till för bäst Surf på Fuerteventura? vilka stränder isåfall? vi tänkte boka en resa dit nu i mars!

  Med vänlig hälsning
  Hanna

  1. Ja, jag skulle nästan vilja påstå att Corralejo är stället man ska åka till. Det kan säkert vid vissa tillfällen finnas bättre spots på andra håll i Fuerteventura, men i närheten av Corralejo finns det flera spots att välja mellan, plus att det finns mera att göra där. Väldigt bra resturanger och barer i stan (på riktigt, ni måste besöka resturangen Casa Domingo nära hamnen – så sjukt god lokalmat, och billigt dessutom). Det lönar sig att ha egen bil (och ha koll på tides och swell själv), eller att boka in sig på ett surfcamp, eftersom platsen med bäst vågor för dagen kan vara en åktur bort med bil. Enjoy! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *