Similar Posts

7 Comments

 1. Tomater brukar jag ha i kylskåpet även om jag är medveten om att de tappar smaken… borde bli bättre på att lämna fram dem!
  Melon har jag alltid fram tills jag börjar skära i den… om jag inte köpt en mindre bit förstås, då åker den rakt in i kylskåpet :) det där med avokado var dock något jag helt glömt bort (har läst listan tidigare någonstans)!

 2. Alltså en hel melon. Färdigskuren melon står nog sig helt klart bättre i kyl. Eller svalt ska vi säga.
  Och om avokadon redan är mogen när man tar hem den, står den sig nog längre i kylen! Omogen avokado i rumstemperatur.

  Och jag hoppas verkligen att den inte finns någon som fortfarande lägger brödet i kylen? Brukar se det på jobbet ibland.

  Nåjaa, nu hadd ja fått sagt he :D
  Ha en fin dag Lina! :)

 3. Förutom honung, färska örter och bananer har jag nog allt i kylen. Avokado och melon kan ligga framme om de inte är mogna än.
  Oljor har jag också i kylen eftersom de kan härskna om de står framme, precis som allt annat fett.
  har inte plats för att ha allt framme och hinner inte äta upp allt innan det blir dåligt om jag låter det stå framme :P

 4. Ja, det var det jag menade med melon men jag förklarade nog inte så bra! Jag har en gång haft färdigskuren melon framme för länge och det var ingen rolig historia… Bra tips om avocadon ;)

  Ja hitta några andra liknande listor också som hade kaffe och bröd med på listan, men jag tänkte att int e säkert nån så dum att de lägger sånt i kylen, men tydligen! :D

 5. Jo kylskåpet är ju nog smidig förvaringsplats på det sättet. Men vissa av grönsakerna smakar nog mycket bättre om de fått stå framme, som tomaterna t.ex. Men sen är det ju så att de mognar snabbare i rumstemperatur, så hinner man inte äta upp allt så är det ju behändigt med kylskåp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *