Similar Posts

9 Comments

 1. Det är populärt nu att klicka fast babyskyddet på vagnen, men rekommenderar inte det alls. Visst, praktiskt om babyn sover och man ska ta en runda i köpcentrum eller så. Men det är en dålig position för babyn, främst andningen försvåras. Har t.o.m. hört om något kvävningsfall. Man ska ju pausa minst varannan timme om man åker bil med en baby, just p.g.a. den dåliga positionen. Så bäst att inte utsätta barnet för detta även under promenad, då denne kunde få ligga ner i liggdelen istället.

  1. Ja precis, jag tänkte att det skulle vara smidigt att använda just så också, ifall babyn somnat i bilen och man ska in för att handla. Visste inte detta med kvävningsrisk, så tack för den infon! Men tror nog inte många använder babyskyddet för promenader??

 2. Jag har den där vagnen, eller ja dess föregångare. Har använt den ett halvår och jag är väldigt nöjd! Har fasta hjul fram men använder dem ytterst sällan trots att vi ofta går i terräng. ;)
  Rekommenderar även bärselen Ergobaby adapt. Min lilla var vagnvägrare första tre månaderna och då var adapten livräddare. För att inte tala om hur skönt det är att kunna gå på skogsstigar med barnet vid bröstet. :) Spännande att följa din resa. Fick barn i somras och har börjat förska ta med barnet på gymmet nu men det går sådär, speciellt nu när hon kryper.. Hoppas på lite tips av dig inför nästa barn (när nu det kommer).

  1. Vad kul att höra att du varit nöjd med vagnen! Rekommenderar du terränghjulen eller klarar man sig lika bra utan? Tack för tipset med sele, det låter faktiskt ganska mysigt och då kan man ju röra sig överallt. :)

   1. Det är framförallt priset på vagnen som gett största plusen. Har iof aldrig testat någon annan vagn men har inte haft något behov av att göra det. Jag har bara använt terränghjulen en gång och jag tyckte det var lite jobbigare då vagnen är mer svårstyrd då. Har ändå funkat bra på snön och isen nu i vinter. Men kan testa dem igen och återkomma ifall jag börjat gilla dem X) (För det är sånahär saker man hinner med under föräldraledigheten).
    Bärselen är mitt absolut bästa bebisköp! Finns en fb grupp som heter bärsjalar som disskuterar ergonomiska selar och bärsjalar. Lite nördigt men har barnet stort närhetsbehov är det fantastiskt att kunna bära barnet samtidigt som man lagar mat eller promenerar hunden. :)
    Hälsa österbotten (mitt sommarparadis) från stockholmsbon.

    1. Ok, tack för infon! Kanske jag avvaktar med att beställa extrahjulen då tillsvidare i alla fall. En bärsele låter riktigt smart, det ska jag absolut kika vidare på. Jag hälsar till ett vintrigt österbotten :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *