I väntan på en vit jul

I väntan på en vit jul

21.12.2018

Det ser ut att bli en kall och vit jul i år. Vi har inte mycket snö men ett litet täcke ligger på marken, och små snöflingor dalar ner medan jag sitter och skriver vid köksbordet.

Det känns som om julhelgen börjar idag. Mannen är hemma efter arbetsresa och nu är det fredag och julhelg. Jag håller på städar lite medan jag lyssnar på julmusik. Ikväll väntar en julkonsert tillsammans med mina vänner. Linda har äntligen flyttat hem från Mallorca så det ska bli så roligt att ses alla igen!

Nedan några bilder från i veckan, en av de få dagar vi var hemma en hel dag och hade tid att leka ute i snön. Vi gick in i skogen nära oss där vi hittade en stor sten som blev rutschbana. Allt var tyst och stilla, förutom Arthur då som berättade om allt vad han såg.

Sen var det väldigt roligt när jag ställde in kameran på självutlösaren och den pipade till innan kortet togs! Nästan roligare att fotas än att äta snö.

Jag har fått många kommentarer om min turkosa jacka jag skrev om tidigare (så glad jag vågade välja den färgen). Mössan älskar jag också och den har jag köpt från Project Liv (julklappstips för dig som ännu har något oköpt)! Världens skönaste och varmaste mössa. Kom också ihåg att du kan bli stödjande medlem eller varför inte ge bort det i julklapp.

Nu ska vi njuta av helgen, hörni! 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “I väntan på en vit jul

  1. Jeanette skriver:

    God Jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen