Ungdomsmässa i Agricolakyrkan

Similar Posts

6 Comments

  1. Ja, koppla av och vila både kropp och huvud är viktigt! Jag är själv värdelös på att sitta still, rör mig nästan konstant. Då kommer vilan emot som flunssa. Brukar sällan vara sjuk men nu är det bara vila som gäller då kroppen helt enkelt inte vill/orkar längre. Så kan det gå!
    Verkar ha varit en skön vilodag för dig, kul :-)

    1. Det där låter tyvärr alltför bekant… Att köra på tills kroppen säger stopp.. Vi borde lära oss att vila lite mera och inte köra slut på kroppen.. Men det kommer ju fler försök  ;) krya på dig! 

  2. Jag brukar rensa huvudet genom att sätta på hörlurar och ha musik på hög volym. Sen stå och  skuggboxas lite slappt. Avslappnande för kroppen och rensar huvudet från irritation och andra störande moment tycker jag eftersom jag skärmar av mig från allt och inte fokuserar på saker längre bort än vad nävarna når.

  3. För mig är det viktigt att försöka koncentrera mig på det jag gör för stunden. Gör jag det så blir jag inte stressad även om det är mycket som ska göras, det är när jag tänker på allt och försöker göra allt samtidigt som det blir stressigt. Dessutom planerar jag in mina pauser, sova, kolla in datorn, se på TV, gå en promenad, gå ut med kaninen….Finns mycket paus-avkoppling att ägna sig åt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *