Min älskade familj

Min älskade familj

07.10.2018

Jag sitter och värmer mig under en filt efter en förmiddag ute i spåren vid Fäboda. Jag hade Arthur i selen och gick i två timmar, åtta kilometer. Det var skönt att komma ut i det otroligt fina vädret och jag var så stolt över lillkillen som var nöjd hela vägen. Sällskap med mommo, moffa och hundarna och fikapaus på halva vägen var tydligen en hit.

När han var riktigt liten så avskydde han selen, skrek varje gång jag lade in honom i den. Men jag gav mig inte, fortsatte att bädda ner honom i den tills han började tycka om den. För jag visste hur mycket jag själv skulle tycka om att gå med honom på magen i skogen. Nu tycker vi om skogspromenaderna båda två, och han sitter oftast framåtvänd på min mage. Ibland när han ser selen hemma visar han att han vill upp i den. Såna gånger är jag nöjd att jag kämpade och inte gav upp, trots att det var jobbigt i början.

Men det var egentligen inte alls det jag skulle prata om, utan jag hade bara tänkt visa upp några bilder som vi fotade för några veckor sen. Det är ett under att bilderna blev så bra som de blev. Arthur höll på få tänder just då, och hade inte sovit nästan nånting på natten. Han var riktigt mammig och skulle bara vara i famnen. Men Mikaela är otroligt duktig på att underhålla de små liven och på nåt konstigt sätt lyckades hon fånga riktigt fina bilder mellan all gnäll och gråt.

Min älskade familj! 

Blir så glad av bilderna, ska lägga upp några av dem på väggarna. Man kan aldrig ha för många bilder av sin familj, tänker jag. Alla bilder är fotade av Mikaela Fagerudd. 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Min älskade familj

  1. Oj wow, vad vackra bilder! De tre sista när ni sitter i gräset var galet fina. Kul att ha sparat! :)

    1. Lina skriver:

      Tack! Jag tycker bäst om de bilderna själv också, tycker de blev så fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen