Similar Posts

8 Comments

  1. Alltså kakel är en hel värld för sig. När jag kollade på kakel (mosaik) till mitt kök behövde jag 2 kvm. Hittade ett superfint som kostade typ 400 euro/kvm. Köpte sedan ett liknande som kostade typ 40 euro/kvm. Liksom liten skillnad. :D Och är hur nöjd som helst så klart!

  2. Tips, kolla Laattapistes centrallager i Vanda tror jag de var. Vi fynda billiga kakel där när vi plocka upp nåt som vi beställt :) sen har vi köpt en del på tori å findit, nya kakel å superbilligt bara man vet vad man vill ha :)

  3. Haha, när ja var gravid med M åt jag blodgrape varje kaffepaus i ungefär ett halvt år. 😄
    Va roligt att få börja planera renovering!

  4. Hej! Grattis till allt fint ni har på gång! Kanske onödig kommentar, men vad jag förstått ska man undvika ingefära när man är gravid. I USA rekommenderas det mot illamåendet, men det lär innehålla ämnen som möjligen kan vara skadliga för det lilla livet. Värt att kolla upp om man är storkonsument tänker jag. 😊

    1. Tack ska du ha! Det var inte alls onödig kommentar, tack för tipset! Jag blir galen på allt jag läser, när vissa säger man kan äta nåt och nån annan förbjuder. Har gått ganska långt efter devisen lite av allt, så någon storkonsument är jag nog inte till all tur.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *