Levi, Finland - Linas blogg om träning

Adjö till vintern!

Adjö till vintern!

21.04.2013

Sista dagen i Levi var det dåligt väder, så istället för att åka ut i backarna tog vi ut energin inomhus istället. Vi hyrde en stor gymnastiksal där jag gjorde upp hinderbana och lekar åt syskonbarnen, och resten spelade innebandy. Barnen gillade att springa av sig och de fick leka olika djur under de olika […]

Kommentera
Träningsprogram och -upplägg just för dig:
Snowboard i Levi

Snowboard i Levi

18.04.2013

Hälsningar från vintriga Levi! Både idag och igår har vi åkt snowboard, och idag fick vi dessutom riktigt härligt väder. Jag åkte både själv och tillsammans med syskon och syskonbarn. Snö finns det nog bra av ännu, men förstås är backarna ganska svåråkta av plusgraderna. Men det är desto härligare väder istället!

Kommentera

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen