Malta - Linas blogg om träning

En härlig minisemester på Malta

En härlig minisemester på Malta

15.10.2014

Just nu sitter jag på Oslo flygplats och passar på att blogga lite eftersom vi ännu får vänta lite över en timme på flyget. Vi flög iväg från Malta idag vid 12-tiden och jag drog benen efter mig på väg mot planet, ville fånga den härliga värmen och spara den i en liten ask att […]

Kommentera
Träningsprogram och -upplägg just för dig:
Semester på Malta

Semester på Malta

12.10.2014

Hej från Malta! Jag blev positivt överraskad över att sommaren verkar hänga kvar här på Malta. Även fast vi snart är i mitten av oktober så är temperaturerna riktigt härlig sommar och vattnet är underbart varmt. Jag har redan simmat en hel del och njuter så mycket av känslan av varmt hav mellan tårna. Kulturen […]

Kommentera

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen