Semester på Malta

Semester på Malta

12.10.2014

Hej från Malta! Jag blev positivt överraskad över att sommaren verkar hänga kvar här på Malta. Även fast vi snart är i mitten av oktober så är temperaturerna riktigt härlig sommar och vattnet är underbart varmt. Jag har redan simmat en hel del och njuter så mycket av känslan av varmt hav mellan tårna. Kulturen här tycker jag är lite annorlunda än de andra länderna kring Medelhavet som jag besökt tidigare – på ett positivt sätt – antagligen till stor del tack vare att alla talar engelska och att det finns internet överallt.

Vi bor i Sliema, nära Valletta, och här har vi nu njutit av semestern nu i två dagar. Eller en dag rättare sagt, för idag var vi faktiskt hela dagen på grann-ön Gozo. Vi åkte dit tillsammans med ett trevligt gäng svenskar som hälsade oss välkomna till ön (bl.a. en Jonathans bekant) och åkte fyrhjulare genom de mysiga städerna. Bra gick det ända tills min och Jonathans fyrhjulare dog och vi fick vänta i över en timme på att bli bortbogserade. Så slutade den färden, men vi strandade på en strand istället och njöt av solen – inte illa det heller!

Här kommer bilder som vi fotat idag och igår!

Malta semester

På upptäcktsfärd när vi anlände till Malta

Malta semester

Utsikten från högsta våningen på hotellet

Semester på Malta

Gozo

Semester på Malta

På äventyr med fyrhjulingarna

Många fina kyrkor och byggnader körde vi förbi

Många fina kyrkor och byggnader körde vi förbi

Semester på Malta

Det gick bra ända tills det blev stopp!

Semester på Malta

Men vi simmade istället…

malta

En vanlig syn för en badstrand på Malta – man slipper sand mellan tårna!

malta

Mysig båthamn på Gozo

malta

En random gata på Gozo

malta

En bild säger mer än tusen ord…

Nu är det dags att hoppa i säng efter en rolig men lång dag. Två dagar sommar väntar ännu och humöret är på topp!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Semester på Malta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen