Similar Posts

10 Comments

 1. Menar du höghusen i Malmös ytterområden när du skriver om det fula? Det är för att Malmö är en gammal arbetarstad som växte så det knakade under 50-60-talen när det importerades arbetskraft.
  Stadskärnan är inte alls ful utöver vissa trista köplador från samma tid. Lilla Torg är vackert, Möllan fullt av arbetarkvarter med hippa restauranger, Fersens väg pampigt och Västra Hamnen har fantastiska solnedgångar och kajpromenad…:)
  Ta er till Falsterbo nästa gång också. Poppis kitesurfarställe. Har flera kollegor i Köpenhamn som pysslar med det så där hade jag också haft tips.

  1. Jag vet inte var vi körde, utan vi körde bara rakt igenom stan och då fick jag det intrycket. När man såg allt på en gång så var det många av de lite mindre vackra kvarteren som fastnade i minnet. Jag vet ju att Malmö har mera att erbjuda men vi såg ju inte allt. Det låter som vi missade en hel del så kanske vi får ge det en andra chans. Jag borde ha frågat er bloggläsare om råd märker jag… ;)

 2. Du får visst komma tillbaka till Falkenberg så ska vi kanske övertyga dig om att vi också har det rätt mysigt ;-) Till skillnad från Varberg behövs ingen strandpromenad eftersom du kan promenera PÅ stranden istället långt. Jättelångt faktiskt. :-D Hör av dig nästa gång du ska häråt så tar vi en promenad tillsammans! Från Skrea och söderut!

  1. Ja säkert har ni riktigt mysigt ni också! Stranden var faktiskt riktigt fin ju.. :) Jag hör av mig när jag är där nästa gång så tar vi en promenad, låter bra! :D

 3. Kul att ni fick kiteat i Varberg. Det var ju där jag tog min kurs och det ska bli intressant att se hur den spoten står sig jämfört med alla här nere. Bättre än Palmones är det garanterat – idag dog vinden 2 gånger av 2 när jag var ute och det luktar diesel i vattnet…men en dålig session är ju bättre än ingen session! ;)

  1. Varberg var härligt! Vinden skulle ha varit lite bättre om den inte varit så rak onshore, men det blev en härlig kitedag ändå. Åh stinkande Palmones, så jag saknar det stället! Hemska lukter, för mycket folk på vattnet och smaklösa hamburgare på McDonalds i närheten. Men jag har så bra minnen därifrån, när jag nött trick och lärt mig nytt där i lagunen… :D En och samma spot kan vara både super och riktigt dålig beroende på vinden!

 4. Härlig resa! Västkusten är fin! Tråkigt att du inte gillade Tylösand dock, där spenderade jag alla somrar som barn. Min mamma har fortfarande sommarstuga där. Men visst kan det bli sådär ibland när man har höga förväntningar! Önskar en fortsatt fin sommar!

  1. Västkusten är så vacker! Tylösands strand var också fin, och har man en mysig sommarstuga där så tror jag definitivt man trivs. :) Det var främst den läskiga campingen och allt folk på området som avskräckte mig. Tack detsamma! :)

 5. Pollensa bukten vid Alcudia Mallorca verkar vara tillhåll för kitesurfare fint vatten bra vind och fina vyer har badat där och det bästa gott om plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *