Mallorca-resan som svängde från botten till toppen

Mallorca-resan som svängde från botten till toppen

21.03.2018

Jag började detta inlägg i flyget men avslutar det i tåget. Det har varit en lång resdag idag. Vi tog taxi klockan 9 i morse från Lindas och framme i Jakobstad ska vi vara klockan 10 ikväll. Flyget gick bra och Arthur sov nästan hela vägen i min famn. Förutom att jag har typ nackspärr av obekväm sittställning så var det riktigt mysigt!

Resan blev ju inte riktigt som vi tänkt när både jag och Arthur fick magsjukan (ingen annan turligt nog). Det var så jobbigt att vara borta hemifrån när vi var sjuka. Men jag är ändå så glad att vi åkte. För vi hann ju ändå njuta av flera dagar tillsammans. Och jag och Linda kunde till sist skratta åt magsjuke-eländet. Och livet efter magsjuka alltså – det känns ju som om man fått ett nytt liv när man äntligen kan njuta av god mat igen!

Vi har promenerat massor längs den fina strandpromenaden, vi har lekt och tränat i lekparker och sista dagen igår, hade jag och Arthur en dag på stan då jag shoppade massor. När han sov så shoppade jag loss och när han var vaken åt vi och strosade runt på de fina gatorna. Minns nog inte när jag senast shoppat så mycket. Men garderoben var i akutbehov av nya kläder och jag älskar de spanska affärerna.

Den finaste solnedgången hittade vi igår. Oturligt nog den enda dagen jag inte hade kameran med.

mallorca

mallorca resa

mallorca flyg med bebis

Jag har många bilder att visa men nu har jag dagens första chans till en liten powernap så länge Arthur sover i vagnen. Efter en hel dags resande så behövs den. Men jag återkommer! Så länge kan du kika in på min instagram @linabjorkskog, så hittar du fastnålad storie från Mallorca i min profil. Där finns många bilder från resan!

Nu väntar vi bara på att komma hem och få kramas ordentligt hela familjen.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Mallorca-resan som svängde från botten till toppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen