Hemma igen efter en skön vecka i Grekland

Hemma igen efter en skön vecka i Grekland

10.05.2014

Så var vi hemma igen efter en skön vecka i Grekland. Kreta var ungefär som jag hade tänkt mig, lite likadant som på Rhodos. Lite för mycket anpassat efter turister för min smak, men visst var det skönt ändå. Perfekt för slappande och en skön, avslappnad och varm semestervecka.

Nu har vi hunnit packa upp lite hemma och var just på en promenad för att skaka loss benen efter flygresan. Skön att vara hemma igen ändå på sätt och vis, speciellt när jag vet att jag ska på nästa resa igen på lördag. På lördag åker jag iväg med några kompisar till Mallorca. Det råkade bli två resor nära inpå varandra, men jag ville inte missa någon av dem…

Men här kommer några bilder ännu som jag hittade på telefonen. Vi hade med vår systemkamera också, men märkte när vi kom hem att vi inte tagit ett enda foto med den! GoPro hade vi ju också med så några foton är från den också.

kreta14

kreta15

kreta16

kreta17

kreta18

kreta20

kreta21

kreta apelsin

kreta

Kreta poolen

DCIM100GOPRO

Nu börjar melodifestivalen så nu är det dags att stänga datorn! Trevlig lördag!

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen