Högsäsong för träning

Högsäsong för träning

22.08.2016

Det har varit lite tyst på bloggen när jag inte riktigt hunnit med. Idag har jag sju pt-onlinekunder som startar träningen samtidigt, vilket nog är nytt rekord. Nya personer startar varje vecka, men just nu är det verkligen högsäsong på tränandet. Härligt det, tycker jag!

Lycka till alla som kör igång med träningen just nu! 

Så hela helgen gick åt till jobb, förutom kitesurfing i fredags, båtmässa och middag med kompisar på lördag och segling igår eftermiddag. Så rätt så skön helg ändå.

segling8

segling9

segling6

segling4

Skönt med varmt te och kaffe inne i båten under en regnskur!

segling3

segling2

segling1

Lite extra mycket att göra har jag på grund av att vi sticker iväg till Sicilien imorgon eftermiddag. Vi hittade så sjukt billiga flyg att vi inte kunde motstå en extra semestervecka i Italien. Och just nu är jag väldigt nöjd att jag bokade de där flygbiljetterna då i somras.

Lite mera fix nu, sen ska jag stressa ner!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen