Similar Posts

10 Comments

 1. oj, va häftit att du har 400 besökare per dag! :D ja läser no för att få lite koll på ho ni har i tid i hesa. träning e ja int så intressera åv (tyvärr, sko ju verkligen int skada om ja sko skärp me liti) jag tycker om sätti du skrivar på, he lätt att första och ibland får i me att fa å aktiver me, fortsätt så! :) OCH rolit me bildre! ha det gott, hoppas vi syns jer i julhelje! kram

  1. Roligt att du läser! Sku vara roligt ni ännu sku ha kvar er gamla australien-blogg, så jag å sku veta va ni sysslar med.. :) Jo vi ska nog råkas under julen! Vi kommer hem först 23:e, men har fått ledigt tisdag och onsdag också, så nån kväll sku vi säkert få passa in en tjejträff! Kram

 2. hej Lina:) ja tycker du har en mycket vacker blogg, å så är du bra att skriv! Följer med för att kolla läget i hfors å få träningstips :) Ha en skön adventstid :) KRAM Senja.

 3. Hej Lina!
  Jag måste ju börja med att säga att din blogg är grym!
  Jag började läsa din blogg när jag började intressera mig för kitesurfing i våras. Jag började med att googla och kom av en slump in på din blogg.. Sedan dess har jag varit en trogen läsare och läst varje inlägg. Ju mer jag läste om dina kitesurfingupplevelser ju mer ville jag också kitesurfa. I somras fyllde min sambo år och jag tyckte detta var ett perfekt tillfälle att ge bort en kitesurfingkurs till honom och då kunde ju jag också gå kursen :)
  Jag läser din blogg för att få inspiration men även för jag tycker vi delar samma intressen och jag tycker att din blogg är väldigt inspirerande. Jag har tagit mycket nytta av dina träningsövningar.
   
  Jag kan inte komma på något som jag tycker är direkt tråkigt som du skriver om. Det skulle kanske vara alla nyttigheter du äter, då jag själv inte alls tänker på att äta nyttigt och får mest dåligt samvete av att höra andra som gör det. Jag äter det jag tycker är gott :)
   
  Annars tycker jag du ska vara stolt över din blogg och fortsätta i samma spår!
   
  Lycka till!
   
  /Emma

  1. Hej Emma! 
   Tack för komplimangerna! Oj vad roligt att höra att du också är kitesurfare! Roligt att veta att nån också är intresserad av surf-inläggen.. ;) Angående maten är jag nog kanske inte så nyttig som du tror, jag äter nog en hel del skräp jag också, även om jag försöker äta hälsosamt.. ;) Kram :)

 4. Hej, hej! :) Jag läser ju som du säkert vet. Läser för att häng med lite va ni sysslar me tii langt bort i Hesa! Ibland läser ja “tränings och kite inlägg” men oftast int.. Och sällan läser jag långa inlägg (gäller all blogga ja läser..) korta inlägg och fina foton e mina favoriter. Fin blogg har du! :) Ha de bra.

  1. Hej! Ja har gissa he också, att du bäst gillar korta inlägg me mycket bilder! Så nu skrev ja ett inlägg vad jag gjort i helgen bara för din skull, haha :D Men hördu, vi ska råkas på en tjejträff under julhelgen! Ha de bra tills dess :)

 5. Grattis till 1-åringen (^o^)/
  Jag snubblade över bloggen när jag letade efter bloggar om barfotalöpning. Började läsa och insåg att det var annat intressant om träning också så jag fortsatte läsa och försöker kommentera så flitigt det går :)Gillar egentligen allt som har med träning- att göra men vissa inlägg med övningar känns mer riktade mot tjejer, typ som träna rumpan och liknande :P
  en grej jag tycker skulle vara intressant att ha mer av är recept som du lagt upp lite då och då :D

  Fortsätt som nu så kommer det nog att bli fler läsare, verkar ju vara ett vinnande koncept.

  1. Tack! Jo det blir ju lite väl tjejigt ibland, det håller jag med om, men det är så många tjejer som vill läsa just det.. ;) Fast ja ska försöka tänka lite mera grabbigt också. :) Ska se om jag kan dra fram några fler recept nu som då :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *