eltandborste

Similar Posts

267 Comments

 1. Jag är gärna med i den här tävlingen då jag precis som du "borstat mina tänder för bra". Har fått lite skador som gjort att tandköttet börjar dra sig uppåt. En sån fin tandborste skulle nog hjälpa mig att borsta försiktigare, för jag håller med om att det är svårt att bryta gamla vanor.

 2. Japp, även jag har borstat FÖR bra, tandköttet har krupit upp och blottar tandhalsarna på den högra sidan i överkäken. Så en sån borste här skulle sitta fint!

 3. jag skall på koll till tandläkaren om 3 månader igen, lovade honom att ha tandköttet i bättre skick nästa gång, så jag deltar gärna i tävlingen! :)

 4. Jag är med! :) Du har annars en väldigt intressant och inspirerande blogg! :D

 5. Jag skulle också behöva vara lite mildare mot mitt tandkött så ja vill gärna vara med i utlottningen! :)

 6. Jag vill också gärna delta. Lider av lite samma problem – borstar tänderna för hårt så jag skadar tandköttet så tandläkaren gav mig rådet att köpa en soft tandborste men jag tycker att tänderna inte blir ordentligt rena.

 7. Jag har också samma problem, o fått samma rekomendation av tandläkaren. Ännu har jag inte skaffat nån, så deltar gärna i utlottningen! :-)

 8. Riktigt rena tänder är aldrig fel. Jag ansluter mig till skaran och hoppas att uren står på min sida.

 9. Med erosionsskadade tänder och ett tandkött som gärna vill blöda kanske det vore dags för mig också med en eltandborste!
  Hoppas på tur i din tävling :-)

 10. Hos oss är det bara eltandborste som gäller sedan många år. Eltandborsten är helt överlägsen jämfört med vanlig tandborste, men det är viktigt att ha relativt bra kvalite på eltandborsten för att få bra resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *