kompressionsstrumpor

Similar Posts

86 Comments

 1. Jag hade helst velat ha den rosa ( Compression rosa) om jag vann :) Har aldrig testat dem innan så det skulle vara roligt att pröva på :)

 2. Om jag vann ett par compressions strumpor skulle jag vilja ha ett par turkosa, så skulle mina vader få lite färg och bli glada =D

 3. Ja vill ha turkosa om ja vinner. :) Sku va jätte roligt att testa, de verkar ju bra å sköna.

 4. Om jag hade lottats ut hade jag velat ha de orange, älskar färgen man blir så sprallig! Och känner man sig lite sprallig blir det roligare att springa =) 

 5. Helt klart dom oranga!! Vad kan mer lysa upp än ett par färgglada såhär i början av hösten :)

 6. Har tänkt köpa kompressionsstrumpor själv, men varit tveksam hur det är och dom är rätt dyra. Så skulle vara kul att vinna ett par och prova :)
  Jag skulle helst vilja ha Lila eller turkos :)

 7. Jag skulle vilja ha de orangefärgade compression orange :)
  Har just slutat röka för att kunna löpträna så hoppas jag vinner :)

 8. De rosa strumporna passar så bra till mina träningsskor, 
  har hört så mycket gott om kompressionsstrumpor så det
  hade varit grymt kul att få chans att testa sådana!
  Gillar så klart dig på Facebook!

 9. De orangea ser ju fräsiga ut :) Har ett par kompressionsstrumpor från förr, men de skaver lite så jag har inte använt dem på länge.. De där ser dock mycket skönare ut än mina gamla!

 10. Hej, Jag skulle välja orange strumpor. Härlig pigg färg som passar perfekt nu när det blir höst. 

 11. Jag får lätt “oroliga” ben till kvällen så det sku vara riktigt roligt att testa om det hjälper med ett par svarta strumpor! :)

 12. Hej!
  Vilken härlig vinst! Känner att de skulle vara lika perfekta på jobbet som träningen och eftersom vi har dresskod på jobbet,så skulle jag vilja ha svarta om jag har turen att vinna!
  Gillar på fb också!

 13. Kanske mina vrister och vader skulle vara mindre uppsvullna efter arbetsdagen om jag använde kompressionsstrumpor? De svarta gillar jag bäst :)

 14. Jag skulle helst velat ha de svarta :) Neutrala och bra och passar då till mina finfina Nike free som är turkosa och lila! :)

 15. Den turkosa tycker jag vore häftiga :) Har inte testat Gococos kompressions strumpor men kan tänka mig de är lika härliga som deras andra strumpor

 16. Är lite tråkig men ett par svarta skulle sitta som ett smäck nu till höstens jogging turer  Jag håller tummarna.

 17. Jag tycker de turkosa ser fina ut, Skulle passa utmärkt på jobbet också!! H./ Johanna Svenlin

 18. Lila! Skulle vara himmelens skoj att testa, är dock osäker om mina breda vader passar in i ett par…

 19. Jag vill gärna delta i tävlingen. Har inte fb men kanske det går i alla fall? Ifall jag vinner vill jag gärna ha lila. Har andra strumpor av dem och de är verkligen super!

 20. åh det hade varit så roligt att prova, jag håller på att träna inför min första halvmara och då hade dessa varit perfekt. De rosa är helt klart de finaste.

 21. Åhh helt underbara färger, skulle underlätta oootroligt mycket OM dem fungerar, efter min uppstart från graviditet, 30 kilos viktuppgång och nu ner…. så tror jag dem skulle kunna rädda de åderbråck som är synliga :-( Inget roligt alls….
  Och självklart skulle jag vilja ha dem turkosa .-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *