En vanlig dag på Boracay

En vanlig dag på Boracay

19.01.2013

Jag har igen lyckats bränna mig i solen så jag passar på att blogga från skuggan istället för att fara ut och åka. Jag kan se några drakar över trädtopparna från stället jag sitter på, här på hotellets restaurangområde. Vinden ser ut att vara lika stark som igår.

Tänkte visa lite bilder från igår, random bilder från dagen så vet ni ungefär hur vår dag såg ut. De flesta bilder är fotade med telefonkameran.

morgonmål

Morgonmålet, äntligen hittade vi bacon!

På stranden igår i den starka vinden

På stranden igår i den starka vinden.

Jonathan körde kiteloopar med lilla 6:an

Jonathan körde kiteloopar med lilla 6:an.

Kycklingpita på väg hem från stranden.

Kycklingpita på väg hem från stranden.

Kom lagom till Hwite Beach för att se en ovanligt fin solnedgång

Kom lagom till Hwite Beach för att se en ovanligt fin solnedgång

Flipflops på fötterna som vanligt

Flipflops på fötterna som vanligt

Några andra tänkte också att de skulle fota solnedgången.

Några andra tänkte också att de skulle fota solnedgången.

Fina Jonathan

Fina Jonathan

Ännu en bild på solnedgången

Ännu en bild på solnedgången

Dagen avslutades med en stor bakelse!

Dagen avslutades med en stor bakelse!

Med tanke på att jag fotade allt jag åt under dagen så får jag vara rädd för att inte tyna bort helt. Vi äter oftast ett sent morgonmål, och nästa gång något först på kvällen. Däremellan trycker jag i mig allt möjligt gott jag hittar, som frukt, chips och söta ljuvligheter. Jag tänker inte på hur mycket jag äter, utan mera på vad det kostar. När man kitesurfar så mycket som vi gör tror jag inte att jag kan äta för mycket. Ur blodsockersynvinkel är det förstås bättre att äta oftare, men då det inte är så enkelt att komma ihåg det när jag inte är hungrig här i värmen.

Nu ska jag svara på lite mail och sånt innan jag far ner mot stranden. Härefter ska jag också försöka svara oftare på läsarfrågorna. Jag ligger efter med dem för flera månader när jag inte hunnit svara på dem – sorry! Men ska försöka svara på alla så småningom!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “En vanlig dag på Boracay

  1. ann-christin skriver:

    Vad härligt att se bilder från fina Borakay. Förstår verkligen att ni trivs :) Ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen