Mera bilder från Kap Verde

Mera bilder från Kap Verde

18.03.2014

Så kom den som på beställning, förkylningen. Jag har aldrig ännu varit utomlands på semesterresa utan att bli förkyld när jag kommer hem. Det hör till, och jag vet inte vad jag ska göra för att undvika det, men ändå är det lika tråkigt varje gång. Så synd när jag hade väntat så på att sticka iväg till Vetosali på ett tufft Crossfit-pass (har saknat träningen där så mycket), och nu blev jag igen tvungen att avboka både det och Borgå-passen jag skulle ha ikväll.

Men om man tänker positivt så är en förkylning ett litet pris att betala för en härlig semester på Kap Verde. Jag skulle göra om det när som helst. Här kommer några bilder som jag ännu hittade från de sista dagarna på Boa Vista, fotade med telefonen och GoPro.

8 go pro kap verde

En av många “walk of shame” tillbaka till kitecentret i den byiga vinden. 

go pro kap verde

Nära kitecentret var utsikten så här magisk från en hög sanddyn

go pro kap verde

På min favoritspot som vi åkte till någon av de sista dagarna.

go pro kap verde

Bootsen på – ready to go

go pro kap verde

Ett försök på en raley to blind, om jag minns rätt.

snäckor kap verde

Samlade obligatoriska snäckor till min snäcksamling.

sup-utflykt

På SUP-utflykt

Ja, som sagt skulle jag gärna åka tillbaka vilken sekund som helst för att få sniffa lite mera på sommaren. Men det kommer flera resor (rätt så många faktiskt här under våren), så nu ska jag njuta av att vara hemma istället. Visst är det skönt det också, på sitt eget vis.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen