En härligt avslappnande dag

En härligt avslappnande dag

19.05.2014

Idag har vädret varit bättre, mycket bättre. Dagen började på bästa sätt med träning barfota på stranden, och ett superstort och gott morgonmål efteråt. Vi äter frukostbuffé varje morgon, och det är så gott! Bacon och ägg och frukt så det nästan står ut genom öronen.

Resten av dagen var vi på stranden och vid poolen och njöt av det vackra vädret. Jag tycker inte om att bara ligga och sola, men älskar att ligga och slöläsa en bra bok medan timmarna konstigt nog bara flyger iväg. Biljard spelade jag också idag och blev till slut riktigt bra på det!

uteträning mallorca

Nu sitter jag och skriver i vår lägenhet med magen mätt och belåten efter middag och en stor, härlig glassportion. 100 % semester kan jag som egenföretagare inte ha resa efter resa, så därför ska jag jobba några timmar nu innan det är läggdags. Hoppas på lika bra väder imorgon också!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “En härligt avslappnande dag

  1. Kambiando skriver:

    Låter helt underbart! :)

  2. Kicki Bergman skriver:

    Tack snälla för din gratisguide som nyss kom i min mail! Sturas med intresse – hoppas börja röra på mig lite mer :-)

  3. Lina Björkskog skriver:

    Varsågod, roligt att den uppskattades! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen