Vi chillar i El Medano

Vi chillar i El Medano

30.01.2018

Tredje dagen här i El Medano och vi trivs som fiskar i vattnet. Jag skrev precis som skämt på instagram att det är min framtida hemstad men just nu önskar jag faktiskt att det var det. Stället har ju allt; det är avslappnat, spanskt, skön värme mitt i vintern, hav och vågor och vind och berg. Inte så mycket turister som på vissa ställen på Teneriffa, utan en och annan vinteremigrant och förstås horder av surfare. Kitesurfare, vindsurfare, vågsurfare, sup-are…

Vi njuter på balkongen på förmiddagen när Arthur sover, chill och god mat på strandpromenaden under dagen och churros när solen gått ner. För att inte föräta oss på de spanska läckerheterna har vi bestämt att man får äta churros bara efter solnedgången. Då beställer vi dem för en euro på knagglig spanska från kvinnan som friterar dem i en stor panna och häller socker på.

Och Arthur då, han är ett exemplariskt resebarn han. Han är nog världens mysigaste. Flyget gick riktigt bra och sen vi kom fram har han lärt sig spanska (hittat nåt nytt ij-ljud) och lärt sig vinka åt folk (kanske i misstag, men det är riktigt roligt). Sen har han blivit riktigt kulinarisk av sig också och vägrar barnmat på burk. Istället vill han ha all vanlig mat han kan komma över och det finns ingen oliv eller avokado som han inte älskar. Så kan det gå!

Just nu njuter vi på balkongen medan han sover inne i sängen. Ska börja göra lunch åt oss nu. När han vaknar far vi antagligen ner mot stranden för att se om det blir nån vind idag. Stranden är härligt lång och fin och jag väntar på att få testa vågorna här! Vädret här är som den där bästa sommardagen vi hade i somras, bara att vattnet är kallare. Regnet som utlovats verkar inte ha varit så farligt heller – igår regnade det en halvtimme och annars var det fint och soligt. Vi hoppas det håller i sig, för jag suger upp varenda solstråle som går att få tag i.

elmedano

elmedano2

elmedano3

elmedano4

elmedano5

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Vi chillar i El Medano

  1. Vilka härliga bilder!! Perfekt tid att åka bort ju. Och det låter fantastiskt med ett exemplariskt resebarn – var skriver man in önskningarna om att man vill ha ett sådant när det blir dags? ;)

    1. Lina skriver:

      Ja, januari var verkligen perfekt för en liten resa. Så orkar man en stund till med kylan! Jag tror de flesta barn är exemplariska bara man vågar resa bort med dem… ;) Men önskning kan man ju alltid lägga in :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen