vinn prenumeration

Similar Posts

23 Comments

 1. Jag vill gärna delta i tävlingen! Jag skulle vilja läsa tidningen Må Bra på balkongen eller på stranden i sommar, perfekt med inspiration och avkoppling på samma gång. :)

 2. Jag skulle vilja vinna en prenumeration på Hälge åt min blivande man. Tycker det skulle vara perfekt som en lite annorlunda morgongåva som han skulle kunna njuta av ett helt år framöver och samtidigt bli påmind om vilken underbar fru han (snart) har :)

 3. Deltar gärna i tävlingen och väljer tidningen Allers :) Skulle läsa den när barnen sover.

 4. Deltar i tävlingen och om jag vinner väljer jag tidningen Viherpiha! Håller som bäst på och fixar trädgården runt vårt nya hus och har upptäckt ett nytt intresse. Jag skulle läsa den när maken får semester och tar hand om barn och hemmet :-)

 5. Jag satt faktiskt och funderade på en prenumeration igår. Jag skulle vara intresserad av Året runt därför att den innehåller allt, man får läsa om skönhet, livshistorier, stickmönster, recept, korsord osv. En tidning man kan läsa flera gånger.:)

 6. Hej Lina! Hittade din blogg för ett par veckor sen och har redan inspirerats en hel del av dig i min träning, så tack för det! :)
  Jag vill också vara med och tävla, och skulle så gärna unna min jaktintresserade pojkvän en prenumeration på Jaktjournalen. Han skulle antagligen läsa den på framför den öppna spisen i stugan där han bor. Han jobbar som hundspannsförare i svenska fjällen och har varken dator eller teve, så han skulle nog uppskatta lite kvällslektyr!

 7. Jag väljer 91:an, finns int bäter att ligg å läsa i hängmatto elder på solvarm berji vi skäre, sko va perfekt nu ti semestern ;)

 8. Jag har fastnat för den ganska nya tidningen mat & hälsa. Finns massor med smaskiga recept och intressant läsning. Behövs alltid lite matinspiration!! Att läsa en bra tidning på verandan i solen är det bästa en slapp sommardag!

 9. Jag väljer 91:an, för den har både jag och min man "nytta" av! ;) Tänker mig tanken att jag ligger i solstolen med en tidning i ena handen och en glass i den andra medan lilla gossen sover sin eftermiddagslur i vagnen och dom två andra gossarna sitter snällt i sandlådan! :) Om det blir så är ju en annan sak! :D

 10. Jag skulle gärna vilja vinna tidningen Må Bra, har tidigare prenumererat på den och gillade den då så skulle vara kul att testa på den igen. Skulle vara perfekt avkoppling på båten/stugan i sommar :)

 11. Jag vill vinna prenumeration på Mat&Hälsa. Matinspiration och nya recept och tips är alltid välkommet. Inte så långt till min semester nu så det skulle passa bra – tid att prova på nya recept :)

 12. Jag väljer må bra , den har jag länge tänkt att beställa men det har ännu inte blivit av… :)

 13. Eftersom inte Cykla fanns med så väljer jag Musse Pigg. Det skulle passa perfekt i hängmattan efter en lång dag på cykeln.

 14. Om jag vinner önskar jag få Allers trädgård, jag Älskar min trädgård och gillar trädgårdstidningar, läser den i hängmattan när tid finns över och jag inte står i nån blomrabatt me ändan i vädret ;)

 15. Jag skulle gärna vinna en prenumation på Mat&Hälsa. Man behöver ju alltid lite extra inspiration till matlagning på sommaren å härligt avkopplande läsning soliga dagar :)

 16. Om jag vinner skulle jag njuta av mysiga kvällar framför brasan vid sommarstugan med ELLE i ena handen och en kopp te i den andra. Jag har bott utomlands i tre år, bort om all civilisation och har noll koll på modet så jag skulle verkligen behöva bli updaterad ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *