Glansbilder och smällkarameller – vad är verkligt?

Glansbilder och smällkarameller – vad är verkligt?

30.07.2018

Vi har haft semester i två veckor och när man läser min blogg ser det ut som livet är en stor fest på en segelbåt med inga problem i världen. Jag försöker aldrig skapa någon glansbild, men jag alltid fånga karamellerna – höjdpunkterna man minns länge sen i efterhand.

Jag kommer inte att komma ihåg dagen när vi stressade för mycket och aldrig hann iväg. När Arthur var för varm och inte ville somna. Kanske jag kommer minnas när motorn stannade och jag fick segla med fötterna, för händerna var upptagna med att hålla Arthur och Jonathan fixade motorn. Kanske jag också kommer komma ihåg stampet i motvind i hård vind och höga vågor, när jag bara längtade efter att komma i land.

Och när vi till sist kom iland.

Men det jag absolut kommer komma ihåg är de härliga stunderna på båten med semester och fantastiskt väder. De gånger Arthur sov och vi fick njuta av att ligga och slappa i hängmattan. Alla otaliga dopp i havet. Kitesurfingen i fredags. När vi tog en promenad alla tre och Arthur var på strålande humör och skrattade åt alla. De sköna, sena kvällarna när temperaturen var perfekt.

Jag vill minnas de bästa stunderna.


Det finns inga perfekta liv, även om man skulle tro det när man scrollar drömmiga semesterliv på instagram. Det finns inga perfekta liv av den anledningen att det inte finns några perfekta människor. Verkligheten är alltid nyanserad, och de smutsgrå nyanserna syns aldrig på bild. Men det är ju nyanserna i livet som får oss att uppskatta de där karamellerna ännu mera.

Jag har precis vaknat efter en skön natt. Det var alltför varmt inne i huset så jag bäddade för oss alla tre ute på balkongen istället. Vi lider så av värmen när vi ska sova så båten och balkongen är enda som funkar. Nu blåser en skön vind in från havet som svalkar från solens varma strålar. Jag har redan glömt myggorna från igårkväll, och hur länge det tog för Arthur att somma.

Semestern är över men att vakna upp här är en riktig maffig smällkaramell som jag tänker njuta länge av. Tydligen riktigt länge för Arthur tog en ordentlig sovmorgon.

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Glansbilder och smällkarameller – vad är verkligt?

 1. Linda skriver:

  Vilken underbar tröja på första bilden, var är den ifrån?

  1. Lina skriver:

   Tack! Den är en favorit i garderoben och kommer från Rip Curl.

 2. Ann-Christin Snellman skriver:

  Det är viktigt och en gåva att kunna förundras, njuta, glädjas och vara tacksam för det man har eller får vara med om.

  En annan sak är att det är bra att ibland visa våra “bakgårdar” för varandra eftersom det annars är endast framsidan eller fasaden som syns och det kan skapa fel bild av verkligheten.

  Kram ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen