Från en föreläsning till en annan; vad vill du jag ska föreläsa om?

Från en föreläsning till en annan; vad vill du jag ska föreläsa om?

15.02.2018

Jag fick i sista minuten reda på en föreläsning som jag hoppade på igår kväll. Föreläsningen var bloggbusiness och frilansdrömmar av Jennifer & Michaela. Det blev en riktigt inspirerande kväll tillsammans med likasinnade och flickorna skötte det så snyggt!

Tack Jennifer för att du påminde mig om att bloggandet ÄR ett jobb. Bara så sent som förra veckan skrev jag ju att jag inte riktigt anser bloggen som mitt jobb, men det är det ju. ALLT mitt jobb kretsar ju kring bloggen. Dags att jag inser det nu efter tre och ett halvt år med eget företag – där allt mer eller mindre snurrat kring bloggandet.

Tack Kugge för de praktiska tips jag fick kring företagande – och inspirationen i budskapet att det faktiskt är okej att misslyckas också! Vet man om det är det så mycket lättare att våga och att satsa.

Med mig hade jag denna lilla buse som gillade att krypa runt fötterna på folk. Jonathan var i Helsingfors så jag var tvungen att ha med honom. I skrivandets stund är vi i tåget, för att vara i Helsingfors några dagar vi också. Vi åker hem tillsammans på lördag igen. Roligt nog stötte jag på Michaela & Jennifer på tåget också och fick fundera vidare kring bloggande och företagande!

Vad ska jag förläsa om den 10.3? Vad vill du lyssna på?

Från en föreläsning till en annan; lördagen den 10.3 ordnar MI en träningsdag för kvinnor i Kronoby. Det blir en dag fylld av träning och föreläsning av mig. (Jag skulle egentligen ha varit med ifjol också, men då fick jag akut förhinder i form av Jonathans morfars begravning.) 

Men så här ser schemat ut för lördagen (uppdaterat 16.2):

 • Kl. 9-9.45 Uppvärmning med Anna Skogvik
 • Kl. 10-11 Träning: inomhus med Lina Björkskog eller fatbikes utomhus med Hanna Lindholm
 • Lunch som ingår i priset
 • Kl. 12-13 Föreläsning med Lina Björkskog
 • Kl. 13.15-14 Träning inomhus med Lina Björkskog eller fatbikes utomhus med Hanna Lindholm
 • Kl. 14.15-15.00 Avslappnande yoga med Sanna Knutar

Nu funderar jag bara åt vilket håll jag ska vinkla föreläsningen? Vad vill du lyssna på?

Några alternativ: 

 • Varför du behöver glömma allt om träning som du tidigare lärt dig (inriktning funktionell träning)
 • Lyckas med träning i en hektisk vardag
 • Styrketräning för kvinnor; vad du ska tänka på för bästa träningsupplägg
 • Få till en bra kost i vardagen

Jag hoppas få se dig den 10.3, och även om du inte har möjlighet att dyka upp så får du väldigt gärna kommentera vad just du tycker låter mest intressant av mina alternativ. Eller har du något annat förslag? 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “Från en föreläsning till en annan; vad vill du jag ska föreläsa om?

 1. Jennifer skriver:

  Åh vad kul att du fick med dig något vettigt och viktigt från föreläsningen ändå ;) Superkul att träffa dig! Ha en fin helg i Helsingfors och du får höra av dig när du är här igen framöver så kanske vi hinner ses och prata vidare om aaaallt. Kram!

  1. Lina skriver:

   Tack ska du ha! Ja det var så kul att träffas och vi får fortsätta nästa gång där vi slutade! 😊 Kram!

 2. Palle skriver:

  Att fp till träning i vardagen och att få till en bra kost i vardagen känns som spännande punkter.
  Hoppas det kan komma som ämnen här på bloggen så småningom.

  1. Lina skriver:

   Tack för tips, kan absolut lägga på blogg-listan också! Skrev nyligen om bra vardagsmat om du kikar in under kost-kategorin 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen