Similar Posts

4 Comments

 1. Känner igen känslan när man väntar på semester. Samma sak för mig med 4 dagar kvar till semester. Avdelningen är helt öde, vi är 4 tappra kvar som jobbar :P

  Men det är bara att bita ihop och njuta extra när man är ledig! Dock kommer jag bara vara ledig 1 vecka eftersom jag var iväg till London i juni och ska spara lite semesterdagar till jul.Hur går det med min tävlingsvinst förresten? haft för fullt upp för att skicka iväg den antar jag men man är ju så nyfiken :P Men visst kom mailet med min adress fram (var ett bra tag sen)?

  1. Bara för att jag frågade idag så låg det så klart ett kuvert från finland i brevlådan. De verkar kört kuvertet i en tvättmaskin eller något för det var ordentligt skrynkligt men innehållet var helt iaf :) 
   Posten + sommar = seeeeegt!!
   Får tacka så mycket iaf ^_^

   1. Vi är också bara tre här på polikliniken, så det känns aningen öde här också!

    Vad bra om du fick din tävlingsvinst, tänkte också att den nog borde a varit framme redan. Som du märkte var det inget i stil med din andra vinst longboarden precis när det inte var någon sponsring denna gång, men det är väl tanken som räknas, eller hur? ;)

    1. Visst är det tanken som räknas och bara att vinna något är ju kul oavsett prisklass :)

     Och lär ju vara med på tävlingar när du har spons också och jag kan ha nytta av vinsten. Får lita på min tur då också och hoppas att jag inte förbrukat allt på longboarden :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *