Nu har vi flyttat in igen!

Nu har vi flyttat in igen!

05.03.2021

Efter 4,5 månader i vår lilla strandbastu på 35 kvadrat känns 80 kvadratmeter enormt stort. Vi är så glada över att äntligen få bor här igen.

Och så fint det blev! Det känns som ett helt nytt hus. Första gången vi flyttade in renoverade vi wc, kök och målade om. Den här gången (tack vare en vattenläcka började vi renovera igen) hade vi hunnit bo in oss och visste tydligare hur vi ville göra om.

Så vi körde på, renoverade stort denna gång. Slog ut väggar, rev ner den skrymmande spisen. Isolerade bättre i golvet, lade in golvvärme och ett nytt golv både uppe och nere. Satte in några nya dörrar och ett fönster. Greta fick eget rum. Köksstommarna återanvände vi, gjorde en köksö och beställde nya fronter. På tisdag ska de gräva för bergsvärme.

Det finns inte många centimetrar på huset som vi inte har gjort något åt. Det är typ taket i barnens rum i så fall. Allt annat har slipats och spacklats och målats och fixats. Det har varit SÅ MYCKET JOBB att jag inte fattar hur vi har orkat. (Vi har knappt haft någon fritid alls hela denna vintern. Det var ju ändå en händelsefattig vinter så på det sättet var det bra tajmat.)

Men tack vare hjälp från Jonathans bror byggaren och vänner och familj som ryckt in och gett oss av sin tid har vi nu äntligen kunnat flytta in. Så tacksam över all hjälp från allihopa att jag nästan börjar gråta när jag skriver detta.

Fortfarande är det saker att fixa och framförallt städa upp. Gården ser ut som en soptipp. Men just nu landar vi, pustar ut, och framför allt njuter. Jag får äntligen börja inreda allt. Att det kunde bli så här bra i vårt gamla, skruttiga hus kunde vi aldrig tro!

Nedan några av mina favoriter i nya huset!

Min vän köpte tulpaner när hon kom hit och städade och ute skiner solen denna slöa fredag. Fatta hur många positiva ord en enda mening kan innehålla!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen