Similar Posts

4 Comments

  1. Vilken härlig trädgård ni har! Och desto härligare kommer den att bli :).

    Här är en till som är i samma sits som du. Förra sommaren var första i huset även för vår del, och då bestämde vi oss för att inte göra i princip något med trädgården (bebisbubblan kommer ju aldrig tillbaka – däremot finns trädgården kvar). Vi har ägnat omkring hundra timmar totalt åt att rensa ogräs sen vi flyttade in, för att ikväll ÄNTLIGEN så gräsmatta. Har just nu träningsvärk överallt efter att ha kultiverat och krattat hela tomten. Och jag tänker att det är för det här – för livet – som man tränar :). Att orka hålla på timme ut och timme in utan att få ont någonstans och njuta av skapandet.
    Ser fram emot efter-bilderna!

    1. Tack ska du ha! Oj så skönt att komma till det stadiet att ni kan så gräsmatta! Kanske man får se allt ogräsplockande som väldigt bra träning så känns det mera lockande! Men håller så med om att det är därför jag tränat, för att klara av såna utmaningar utan att få ont! Ska försöka få till några efter-bilder men det kan ta sin tid.. :)

  2. Åh vilka härliga trädgårdsbilder! Jag ser också odling som mental träning och avslappning, det gör gott för själen. Jättehärligt att pyssla med på sina vilodagar från träningen på tex gymmet. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *