Rena fönster hemma med Trivsel

Rena fönster hemma med Trivsel

12.09.2018

Att ha ett egnahemshus är inte alla gånger så lätt.

I teorin låter det så bra; jag är mammaledig med Arthur och har all tid i världen att fixa allt som ska fixas hemma. Men i praktiken ser det helt annorlunda ut. En ettåring sköter inte sig själv, och tiden jag har “ledig” när han sover går snabbt åt till sånt som behöver göras. Är det inte en diskmaskin som ska fyllas så är det tvätt som ska vikas, ved som ska radas eller nåt renoveringsprojekt som blivit på hälft. Plussa ännu på ett företag som jag försöker hålla igång och ni förstår varför så mycket hemma blir lidande i praktiken.

Jag förstår verkligen hemmamammor och -pappor som blir utbrända.

Jag tycker det är viktig att sätta gränser och sätta stopp för det man inte orkar och hinner med. I år gick min gräns vid fönstren som skulle tvättas. Jag hade helt enkelt inte tid och dessutom blir slutresultatet inte så bra som jag skulle vilja.

Jag är så nöjd att jag anlitade Trivsel som kom hem till oss och tvättade alla våra fönster! 

trivsel fönstertvätt

Trivsel är ett företag som som hjälper med städtjänster till både privatkunder och företag; med fönstertvätt, flyttstädning, veckostädning eller där en extra hand behövs. Det kan till och med handla om att klippa gräset eller stryka kläderna. Du berättar vad som behöver göras, de fixar!

Igår kom två vänliga tjejer hem till oss som tog itu med våra ack så smutsiga fönster. De hade att göra minsann när alla fönster i hela huset skulle tvättas.

trivsel fönstertvätt

Vid behov kan Trivsel använda helt kemikaliefria medel, t.ex. om det finns allergier i familjen.

Tjejerna gjorde verkligen underverk med sina sprayflaskor, trasor och skrapor. Jag fick också lite tips av proffsen på hur man rengör sina fönster bäst.

Nu kan vi kan äntligen se ut genom våra fönster igen, och njuta av utsikten på riktigt! Våra fönster har nog aldrig varit så här rena förr. Jag tänker att detta med en grundlig fönstertvätt skulle få bli en vana, en gång om året. Så skönt att njuta av slutresultatet sedan!

Och nu till det allra bästa: visste du att du kan få 50% av arbetets kostnad tillbaka i hushållsavdrag? Det vill säga om du skulle betala 300 euro för att få dina fönster tvättade så får du dra bort 150 euro sen i deklarationen. Hur bra är inte det? Jag tänker att om flera skulle veta om detta så skulle inte steget vara så långt att outsourca när krafterna inte finns. Man behöver faktiskt inte göra allt själv.

Trivsel hälsar att det också bra att köpa deras tjänster som present. Tänk dig en fönstertvätt till Fammo i födelsedagspresent eller flyttstädning åt det stressade paret som ska flytta, som exempel. 

Här kan du läsa mera om Trivsels fönstertvätt och deras andra tjänster. Deras verksamhetsområden är Jakobstad, Karleby, Nykarleby, Vasa, Seinäjoki, Tammerfors och Helsingfors. Ta kontakt med Marina så kan ni komma överens om en tidtabell som passar er båda.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen