kari traa

Similar Posts

69 Comments

 1. Jag skulle låta understället värma mig på soliga slalom och längdskidturer i Björkliden och Riksgränsen när jag tar en paus i studierna och återvänder hem i vår.

 2. Hejsan! Jag skulle använda hela kitet på mina löprundor, och understället skulle komma väl till pass till min Ruka resa. Åven på promenader och skidturer skulle det få komma med! :D

 3. Heila alltihopa sko koma väl till pass nu tå jag tar tag i springasi mett (sko förestn böv skaff en pulsklocko, några tips?) understället sko å vara jättebra att ha undi arbetskläde tå man e på kall bygge. 

 4. Jag skulle använda understället när jag motionerar, och så skulle det passa bra inför rukaresan i vår. 

 5. Har försökt komma i gång med lite motionerande så understället skulle vara perfekt att ha.
  Fin och inspirerande blogg har du :)

 6. Understället skulle vara perfekt att ha på mina löprundor och nu när vägarna börjar bli isfria så skulle man ju även kunna börja fara på långa cykelturer. Då är det alltid bra att ha ett kit under som är bekvämt! :)

 7. Understället skulle jag använda på löpturer och hundpromenader under vinterhalvåret och eventuellt som löparkläder också på sommaren (i alla fall överdelen). Reflexvästen skulle verkligen sitta fint under den mörka tiden på året när jag springer i stan och jag har inte hittat någon reflexväst som sitter bra på mig än, så kanske den här skulle funka.

 8. Jag tänkte idag att jag borde införskaffa mig ett underställ som jag kan ha nu när jag ska komma i form till våren, det blir så varmt att springa med jacka… En reflexväst har jag aldrig ägt och det borde jag väl kanske göra :)

 9. Jag sku använda understället då jag ska ta upp motioneringen nu igen efter min graviditet. Ser SÅ fram emot det och hoppas jag får ok-tecken av läkaren jag ska till nu på onsdag! :)

 10. Reflexvästen skulle jag ha på mig när jag cyklar till och från jobbet som sjukgymnast på en hälsocentral här i Uppsala, understället, tja när passar det INTE?;) Men troligen skulle jag ha det på jobbet, vintrarna har vi kring 15grader i korridorerna och skrivrummen (tack och lov inte i behandlingsrummen) så jag behöver all värme jag kan få :)

 11. Jag skulle använda understället säkert mest i höst då jaktsäsongen börjar och speciellt på älgjakt. Där ska man hållas varm och torr eftersom man är dygnet runt ute i skogen hela helgen och emellanåt går långa sträck med geväret på axeln. Understället skulle också fungera perfekt på långa promenad samt som myskläder!

 12. Jag är ju den solklara vinnaren för jag skulle använda plaggen för att bejaka min feminina sida. Lovar att lägga upp bild där jag har på mig understället på gymmet ;)

 13. Eftersom jag är norrlänning så skulle understället bli perfekt när jag åker slalom eller längdskidor. Även på löprundorna i höst när det blir lite kyligare. Reflexvästen skulle bli perfekt på de sena löprundorna med hunden när jag är hemma i Härjedalen. Vovven har en egen väst, men inte jag. Illa!!

 14. Jag skulle använda understället och reflexvästen när jag får börja jogga igen. :)

 15. När mörkret kommer är det viktigt att synas, vare sig jag joggar, går eller cyklar, skulle älska att få en kvinnlig reflexväst som smiter åt, då slipper jag irritera mig på fladdret när jag är ute och springer! Superfin reflexväst!

 16. Jag har sökt med ljus och lykta efter en snygg reflexväst men utan resultat. Hoppas jag har turen på min sida i den här tävlingen så alla stackars Sandsundbor slipper se mig i min fula Erkin Halli megastora väst. Mitt underställ har också sett sina bästa dagar.

 17. Jag skulle använda hela altet då jag är ute och springer ofta flera dagar i veckan. Ofta blir de ganska sent så det kan vara bra att behöva en reflexväst, jag har inte velat ha det innan för det ser så klumpigt ut och inte speciellt snygg men den här var skit cool! Underställets färg kommer nog göra att det blir en extra runda i veckan ;)

 18. Hej! Jag skulle använda understället då jag far ut och löper. Skulle så behöva nytt, mitt nuvarande har jag haft sedan lågstadiet och jag går nu på universitetet. :)

 19. Jag skulle använda understället när jag åker snowboard och längdskidor. Men även att löpträna i när jag tränar kondition utöver mina boxningsträningar. Kanske jag kommer använda tröjan på träningarna då den är så jäkla snygg :) västen skulle användas flitigt under joggingturer och ridturer i skogen. Ha en bra dag!

 20. Skulle använda understället både under löpning och när jag ligger på ett renskinn i påsk och solar och njuter! Reflexvästen skulle jag ha för att synas på kvällarna :) Kanske lockar den snygga modellen på västen till fler som använder den. Verkligen skit svårt att se folk som springer i mörker, helst då det inte finns gångbana överallt!

 21. Jag hade tänkt att springa blodomloppet här i Uppsala och att springa i snygga kläder skulle bara öka motivationen. Mina löparbyxor är från höstas som är helt ut slitna, reflexerna börjar bli urtvättade. De är dessutom kill-modell så byxorna åker in i rumpan :( Har funderat på att köpa ett nytt löparset eftersom att jag är ute och springer 4 gånger i veckan men mitt lilla studiebidrag har inte räckt till! Reflexvästen skulle självklart få hänga med :)

 22. Jag skulle använda reflexvästen när jag är ute och springer så här på vårkvällarna. Eftersom jag bor i en by uppe i Norrland och enda stället att springa nu på våren är på vägen där det är helt obelyst och bilarna kör väldigt fort. Understället skulle passa perfekt till mina sena löpturer. Det skulle verkligen ge mig en boost att fortsätta med löpträningen nu när jag nyss har lyckat bygga upp den efter flera års uppehåll. Träningen är ju så mycket roligare när man har bra och funktionella kläder.

 23. Häääärlig färg. Det är bara ett MUST HAVE plagg! Har precis kommit igång med löpningen för säsongen nu när vägarna är isfria…kunnat konstatera att rumpan blir lite kall ännu så underställ skulle sitta bra. 

 24. Googlade på träningsbloggar för att skaffa motivation till hemmaträningen. Med två småbarn och en häst finns det inte riktigt tid att träna på gym, så nu tränar jag hemma medan barnen är små. Trevligt att hitta en inspirerande träningsblogg och samtidigt följa med vad en av mina småkusiner sysslar med nuförtiden ;)

  Powerwalk med barnvagn är inte alls så illa när gubben jobbar, då kunde jag använda understället. Reflexväst och underställ skulle jag även använda när jag springer eller skidar sena kvällar när barnen är i säng. Tack för en fin blogg!

 25. Jag skulle använda understället för löpning och annan uteträning, övredelen av understället skulle jag säkert använda också på gym. Reflexväst och reflex överlag är jag dålig på att använda, och att komma ihåg att använda. Kanske jag skulle lära mig! :)

 26. Hej Lina! Jag skulle bli jätteglad för det fina understället, jag gillar mönstret :) Överdelen skulle jag ha när jag går ut och kör med min trx i gungställningen på gården. Underdelen skulle jag nog mysa i hemma, eller spara till hösten. Och en reflexväst skulle kännas bra att ha på promenaderna om kvällarna, det känns lite otäckt utan faktiskt. Hoppas på tur!

 27. Hejsan!
  Underställ är super, man kan helt enkelt inte ha för många! Det bästa är ju att de inte knölar sig under ytterkläderna såsom de flesta andra kläder gör. Jag brukar också använda mina underställ som myskläder, skönare finns inte!
  Reflexvästen ser jättefin ut. Skulle vara kul med en väst som man inte drunknar i så man slipper se ut som ett gult tält :D

 28. Hej hej :) Det där skulle passa perfekt till mina löpturer på kvällarna (jobbar sent så det hinner bli mörkt innan jag kommer ut) som jag äntligen kommit igång med :D Får tacka dig bland annat för det, din blogg är otroligt inspirerande ! puss och kram

 29. Hejsan! Understället skulle passa perfekt när jag skall och åka snowboard i Ruka i vår. Har int alls något underställ eller någonting, så jag skulle behöva det! :) ha det bra! /gigga

 30. Jag skulle använda understället hela tiden tror jag, för hennes kläder är så sjukt sköna och snygga! Reflexvästen skulle användas varje löptur i mörkret här på landet :-)

 31. Understället skulle passa fint under både skidstället och vanliga kläder då vi (jag och sambon) vistas ute mycket, både promenader och i slalombacken. Reflexvästen skulle bli flitigt använd då jag cyklar till och från träningen sedan ett tag tillbaka eftersom vi säljer den ena bilen.. Detta medför att jag får cykla, oavsett väder och tid på dygnet när sambon behöver bilen i jobbet..

 32. jag lever mitt liv i underställ känns de som.Både jobb som fritidspedagog o fritid som uteälskare kräver bra grejer.Kari Traa är en inspirerande människa o gör fantastiska kläder som man önskar att man kunde spendera varje dag i.Så lyckan vore tusen om jag vann ett sånt fint underställ av dig=)

 33. Jag skulle använda de supersnygga understället och reflexvästen på mina löprundor, promenader med hunden och när jag o min man är ute o cyklar tillsammans. Jag har haft problem med mina knän av löpningen och dina bra tips för löparskador har redan visat resultat så nu e ja på gång igen. Mitt nuvarande underställ börjar vara nött och håller inte bort svettlukten. Med ett nytt underställ som värmer men samtidigt andas, en reflexväst som gör att ja syns o dina tips så sko löpningen vara suverän! Om ja vinner så kommer ja att flyga fram längs vägarna. :)

 34. Som en äkta friluftsmänniska (döpt till Skogsmulle på något scoutläger för x antal år sen…) skulle jag använda det under kyliga nätter/arla mornar under sensommaren då jag pytar kräftor i ån, under skogsutflykter och på vintern på ispromenaderna. 

 35. Har kommit igång och är på min 4e månad nu, har precis börjat springa och gå längre promenader. Underställ och väst skulle passa mig som handsken i handen, fryser nästan jämt och vet aldrig hur jag skall klä mig när jag är ute på mina löp-rundor (behöver med andra ord en hjälpande hand) Kram Anna som vill bli sommarfit (och tack för en riktigt inspirerande blogg)

 36. Allting till mina löprundor, skulle vara bra med en reflexväst när det är mörkt ute!
  Understället går ju att använda till allt möjligt roligt! :D Åh vad jag hoppas :)

 37. Skulle använda både understället och reflexvästen under mina löprundor nu när jag tränar inför sommarens marathon. Har inte hittat någon reflexväst som sitter bra men dendär ser bra ut när man kan anpassa storleken! 

 38. Understället skulle nog användas flitigt av mig, promenader, löprundor, cykelturer..eller när jag är ute o leker med barnen, ofta står står man stilla, tittar på o fryser då! Reflexväst borde alla använda, men jag äger inte ens en enda, så den skulle också komma väl till pass! :)

 39. Helt klart skulle understället användas på premiärturen i kanoten. Isen är borta och kanoten väntar på sjösättningen. Sjöfåglar kalllar “Till havs”! Västen skulle användas varje dag, cyklar dagligen till och från jobbet.

 40. Oj nej, just Kari Traas underställ har jag suktat efter ända sen jag läste om märket på Miss Agdas blogg! Det skulle jag använda på löprundor under vintern/hösten, precis som västen också.

 41. Har gått från helt otränad till att älska träning på 2 månader så understället o reflexvästen skulle användas flitigt på mina cykelturer, löprundor, promenader eller när jag kör hemmaträning. 

 42. Hej! Jag skulle använda understället när jag reser till Tärnaby på påsken och åka snowboard och hälsa på min kompis som går där på snowboardlinjen. Äger inget eget underställ så det skulle komma väl till pass, och ett plus är ju att det här understället är både snyggt och funktionellt :) / Cecilia

 43. Jag skulle använda dom när jag testar på military fitness som har blivit så populärt:) inte testat än dock, men nästa vecka börjar det, så vad vore inte bättre än ett nytt underställ?:)
  Tack för en bra blogg!

 44. Understället och reflexvästen skulle få hänga med på mina promenader, löprundor och cykelturer. Dom jag använder nu har gjort sitt kan man säga… =)

 45. Hej! :-)
  Jag skulle använda understället hela tiden i princip då jag är en kallblodad figur. Men framförallt skulle jag använda det på mina underbara löparrundor, då jag älskar att springa långt och länge, det skulle även komma till användning i stallet osv. :-)

 46. Skulle använda det snygga understället vid löpning även så reflexvästen :)

 47. Understället sku användas vid alla typer av utomhusaktiviteter, och antagligen även en hel del inomhus bara för att det är skönt. Och så är det ju lite flashigare än vanliga långkalsonger. En reflexväst borde alla ha, jag har länge tänkt köpa en, men det är int en sån sak man kommer på när man står i butiken, “at jåå, ja sku ju köp en reflexväst å”. :)

 48. Hej Lina! Understället skulle få följa med på många svettiga löprundor. Det skulle definitivt också konkurrera ut mina andra underställ!

 49. Jättesnyggt underställ! Jag skulle använda det under cykelturer, promenader och det skulle passa väl under när man är ute med båten i sommar. En reflexväst har jag länge tänkt köpa, man är själv så tacksam när andra i trafiken använder reflexväst!

 50. jag skulle använda understället på mina löprundor så att musklerna hålls varma hela vägen! :) jag skulle även använda understället jag är ut och promenerar. västen skulle komma väl till pass under mina löprundor också! :) Trevlig helg! // Frida 

 51. Jag skulle använda det på mina löparrundor, reflexvästen skulle få hänga med på kvällarna givetvis, och understället under de kallare perioderna!

 52. Det var jätte snyggt och jag skulle gärna ha understället att springa i och nästa säsong åka längdskidor i. Nu har jag bara ett gammalt slitet från Ullared ;) så det är dags för ett nytt! Reflexvästen skulle komma till stor användning då det inte finns någon gatbelysning där jag brukar springa! Tack för en kul och inspirerande blogg :)

 53. Jag skulle använda understället under min bröllopsresa ned i europa och alla löprundor och långa långa promenader jag hoppas den kommer bjuda på!

 54. Understället skulle jag använda när jag är ute med barnen på dagarna, när vi far på våra promenader, när vi leker här hemma på gården, i snöhögen, på isen, i backarna. Du vet, allt som oftast hela tiden jag vistas på utsidan. Förutom på sommaren dock, då föredrar jag nog helst shorts. ;) Kan tilläggas att jag endast äger ett underställ och det börjar snart ha 5 år på nacken och är helt urtvättad!  

 55. Understället o reflexvästen skulle vara den perfekta belöningen för att jag börjat träna. 16 dagar träning av 30 dagar i mars- trodde jag aldrig om mej själv! Varje dag vaknar jag o tänker “Vad FÅR jag träna idag” o sen väntar jag hela dagen på att få komma igång. Pga allergin kan jag inte ännu springa ute, o reflexväst på gymmet skulle väl orsaka ett o annat höjt ögonbryn.. Men i o för sig – varför kan man inte glädja omvärlden lite ;) 

 56. Hejsan :) Hittade in här av en slump när jag läste runt lite om barfotalöpning som jag blivit inspirerad av. Jag tänkte ta upp löpningen igen med barfotaskor och ditt schema känns perfekt för att komma igång med de nya skorna :) Så understället hade varit perfekt för löpningen nu under våren och reflexvästen passar perfekt till hösten. Och dessutom, hur snyggt är inte det stället!! :)

  mvh Mikaela Möllbrant
  Micie_@hotmail.com

 57. Hejsan! Reflexvästen skulle vara perfekt då jag beger mig ut på länk ensam eller tillsammans med min hund om kvällarna! Saknar verkligen en snygg och funktionell reflexväst. De flesta ser ut som potatissäckar på mig eftersom jag är liten och kort. :)  

 58. Jag skulle använda understället och reflexvästen till löprundorna som jag har kommit igång med igen efter vintern. Det skulle vara perfekt! :)

 59. Hej!
  Jag är en ung flicka, med ca. 20 kg övervikt som jag gärna vill bli av med. Nu har jag verkligen blivit inspirerad att börja träna och understället skulle ge mig en skjuts på vägen. Jag skulle använda det på vandringsturer med hunden :) Du har en superbra och inspirerande blogg! :)

 60. Jag skulle använda understället då jag springer, skidar, powerwalkar och nu i början av våren då vi har fotbollsträning utomhus och det ännu är för kallt för att spela bara i t-skjorta.

 61. Kanske krypa i när maken vridit ner värmen i sovrummet…eller förresten då vill han nog värma själv. Passar nog på mina löparrundor precis som för de flesta andra. Skulle definitivt pigga upp i träningsgarderoben med den härliga färgen. Om det nu är lönt att stoppa in det mellan rundorna?

 62. hej syster! Jag skulle använda understället precis nu, när jag ska ti fäboda å gå me mamm å papp! måste ta min slitna dräkt som jag haft många år då istället. men nästa gång jag far till fäboda har jag kanske en svart KARI TRAA ;)

 63. Hejsan!
  Jag tycker din blogg är grymt inspirerande! <3
  Men nu till varför jag skulle behöva ett underställ. Jag skulle behöva ett underställ för att mitt har blivit så stort. Och när jag då tränar blåser vidarna igenom ändå så jag blir kall, vilket inte direkt pepprar mej till att gå ut och träna igen… Jag ska försöka komma igång med min träning igen, men det är lite för kallt för att springa i bara t-shirt och shorts. Jag skulle andvända stället när jag är ute och springer, men jag skulle även använda det sista tiden som är kvar av slalom säsongen. Okej, det är inte mycket kvar av slalom säsongen, men jag kan ju använda det kyliga dagar och, och så ska jag iväg på skidsemester, och då skulle det vara perfekt med ett nytt underställ! :-D 
  Reflexväst har jag dock redan, men som sakt det är aldrig fel att har fler! ;)
  Nya kläder ger även en kick till att träna, för då vill jag träna för att se hur dom fungerar mm. Nya kläder gör att det blir lättare att komma iväg på träning, efter som jag blir att känna mej finare. :)

  Nu en sak som inte har något med detta inlägg att göra. Jag skulle vilja veta lite mer om gummibandet du använder när du tränar. Finns det i olika storlekar? Vart köpte du ditt? mm.  Jag vet inte om du bloggat om detta tidigare för jag har nyss hittat din blogg, och tycker efter ca 1 månad som det är nu, att den är jättebra!!
  Jag skule bli jättetacksam och du bloggade om detta, tackar i förväg!<3

  Kramis!

 64. Jag skulle använda reflexvästen när jag är ute och springer i skymningen och understället skulle jag ha under rock och tights när jag springer. :)

 65. Jag skulle använda understället på mina jogging turer , har precis kommit igång med träningen och precis börjat blogga så det vore superkul :) Håller tummarna

  / Nicole

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *