Snowkiting hemma på bakgården

Snowkiting hemma på bakgården

26.03.2018

Nog är jag lyckligt lottad, konstaterade jag igår.

Söndagen bjöd på sol och några minusgrader, djup mjuksnö och perfekt, jämn vind för min 11 kvadrats drake. Det var första gången jag snowkitade i vinter. Men jag sparade premiären till såna perfekta förhållanden att det kanske var den bästa snowkitedagen i mitt liv. Medan jag gjorde mig i ordning och började åka ändrade vädret från disig snöstorm till soligt vinterväder. Vinden ökade och jag fick riktigt härligt drag i linorna. Det blev både sköna hopp och platt fall, men den mjuka snön dämpade allt.

Och det bästa av allt var att kitespoten var på isen hos oss. Den nordostliga vinden blåste in i precis rätt vinkel. Jag gick bara ner till bastun, pumpade upp draken och åkte iväg. Och lekte i två timmar tills framlåren bönföll om att få sluta. Jonathan fotade från sovrumsfönstret.

snowkite hemma

snowkite hemma

snowkite hemma

Åh, så jag hoppas jag hinner mer flera såna här dagar i år. Det här är verkligen vintern när det är som bäst och det är nästan så jag hoppas att isen och snön ska ligga kvar en stund ännu.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

3 thoughts on “Snowkiting hemma på bakgården

  1. Ida skriver:

    Oh va härligt de ser ut :D

  2. Åhh, så himla avis! Har aldrig snowkiteat och fick inte till det i vinter heller, hoppas på att få till det nästa år iaf!

    1. Lina skriver:

      Man kan alltid sikta på nästa år! Men du har väl öppet hav när som helst istället, det är jag avis på! ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen