En lite bättre torsdagsdejt: kitesurf i Lohtaja

En lite bättre torsdagsdejt: kitesurf i Lohtaja

10.08.2018

Jag tror det här var vår andra dejt tillsammans sen Arthur kom. Vi har ju ofta haft honom med, oberoende av vad vi gjort. Och nästan alltid har det funkat hur bra som helst. Middagar, resor, utflykter, och så vidare.

Men nog kan det vara så otroligt skönt att bara vara på två ibland och göra nåt roligt tillsammans. Att få kitesurfa ute på vattnet, båda två på samma gång är kanske nåt av det bästa jag vet. Oj så bra det blir när båda har roligt tillsammans. Som att glädjen i att kitesurfa fördubblas!

Ett litet eftermiddagsprojekt som en kitesurfingkväll startar ju egentligen hemma på gården, och hela utflykten blir ett äventyr i sig. När man packar så snabbt man kan, och sen kör (inte riktigt så snabbt man kan) för att hinna fånga vinden innan den ger upp för natten. Förväntningarna är höga när man tar drakarna på ryggen, brädan under armen och traskar ner till stranden.

Vi hann inte bara fånga vinden utan också en riktigt fin solnedgång. Finlands vackraste strand levererade än en gång.

lohtaja kitesurf

kitesurf lohtaja

lohtaja kitesurf

Verkligen en kväll att minnas!

Nu hoppas vi bara att de suveräna prognoserna håller i sig så blir det åka av på lördag också, på samma favoritstrand. Fast då får nog Arthur följa med. När man har en hel dag på stranden går det bättre att ha honom med. Då behöver man inte ha så bråttom för att fånga vinden och kan leka med honom i lugn och ro mellan åkturerna.

Trevlig helg, får jag passa på att önska! Vi hoppas den blir varm, blåsig och solig!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen