Våfflor med grädde och jordgubbar

Våfflor med grädde och jordgubbar

13.07.2011

Puh, vad jag och Jonathan varit duktiga ikväll. Vi har städat bort flera veckors damm, diskat och tvättat. För att orka med allt kom vi överrens om att göra våfflor när vi är klara. Och oj så gott det var. Med mycket grädde och färska jordgubbar!

Våfflor med grädde och färska jorgubbar

Nu blir det att krypa ner i den nybäddade sängen och njuta av att inte vara tvungen att kliva över en stor klädhög, haha. Två dagar kvar i jobb, sen två veckor ledigt! Känns helt okej. ;)

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen