En helg i Stockholm

En helg i Stockholm

23.10.2016

– Har ni varit på hajk, frågade några andra hotellgäster på väg upp i hotellhissen. Vi såg säkert ut som om vi skulle bestiga Mount Everest, så påpälsade som vi var för att stå ut i Stockholms kyla. Jag tror Stockholm har något emot mig faktiskt, för varje gång jag varit här så är det lager på lager och paraplyn som gäller.

Men Stockholm kan inte stoppa mig hur mycket vädret än försöker, för jag gillar staden ändå. Gissa om det var skönt att efter slutprovet på kursen i lördags åka in till stan på ett lyxigare hotell än det första och möta upp med Jonathan, efter fyra dagar ensam. Igår firade vi att jag blivit kostrådgivare (eller förhoppningsvis, har inte ännu fått resultatet från slutprovet, men det kändes bra när jag skrev det) med att passande nog äta världens fetaste burgare på Flippin Burgers.

Idag har vi sovit länge, njutit av hotellfrukost och tagit en tur ut till Djurgården där vi tittade på fiskar på Aquarium tillsammans med en massa barnfamiljer. Vi hittade nemo och några hajar. Sen har vi strosat lite i stan, och stack in till någon affär då och då för att hålla värmen. Och åt god mat. Det är alltid svårt att veta om man hamnar på en överprissatt turistfälla eller inte, men den här gången var vi riktigt nöjda med restaurangen vi valde. Så god mat, riktigt mysigt, och dessutom riktigt billigt.

stockholm3

stockholm

stockholm6-copy

stockholm2

stockholm4

stockholm5

Nu har vi krupit upp i sköna hotellsängen framför teven, så det kunde nog inte vara bättre just nu. Härliga söndag!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

5 thoughts on “En helg i Stockholm

 1. Ida Aspviken skriver:

  Men härligt!
  Blev sugen på en tur till Stockholm, tror det är minst hundra år sedan jag var där sist :O

  1. Lina skriver:

   Ja Stockholm är mysigt :)

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Vädret är verkligen hemskt här just nu. Skönt att ni haft det bra här i alla fall!

  1. Lina skriver:

   En skön hotellsäng är ju ännu skönare när det regnar.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen