Havskajaker i Turkiet  – över ruinstäder till mysiga byar

Havskajaker i Turkiet – över ruinstäder till mysiga byar

16.05.2016

Den tredje dagen i Turkiet var kanske den härligaste av dem alla. Vi övernattade i en liten mysig by, Kekova, med en härlig utsikt från hotellrummet över en lugn vik med ankrade segelbåtar. Efter frukosten traskade vi ner till båthamnen i samlad trupp i jakt på havskajaker.

havskajak turkiet
Vi paddlade ut med havskajakerna på det lugna vattnet medan solen gassade ovanifrån. Filmteamet som följde oss hela veckan hack i häl, kom efter på en båt en bit bakom oss. En drone med filmkamera svävade förbi, så nära att jag kunnat slå ner den med en paddel (jag var faktiskt rätt så sugen där ett tag). Men sen försvann filmteamet och vi paddlade i lugn och njöt av tystnaden och den fina naturen.

havskajak turkiet
havskajak turkiet
havskajak turkiet 4dag5 havskajak turkiet
Från Kekova paddlade vi ut över några ruiner av en antik stad som förstörts av en jordbävning. Nu låg allt under vattnet som man kunde skymta genom det klara vattnet. Vi paddlade sen vidare till en liten vik, där vi hoppade på vår båt och lunchade och simmade några timmar. Jag kunde förstås inte hålla mig från att hoppa ner från taket på båten.havskajak turkiet


3dag4
3dag3

turkiet turkiet

Efteråt blev det en kort hike genom ruinstäder med utsikt över sarkofager och getter. Men paddlingen med havskajaker och snorklingen var nog dagens – om inte hela veckans – höjdpunkt.turkiet

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Havskajaker i Turkiet – över ruinstäder till mysiga byar

  1. Marias Memoarer skriver:

    Så härligt det verkar att paddla omkring där! :)

    1. Lina skriver:

      Det var verkligen superhärligt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen