Vandring Thailand-style

Vandring Thailand-style

24.03.2013

Som jag berättade hittade vi en vandringsled igår, och beslöt oss för att testa den idag på förmiddagen medan vi väntade på vinden. Vi knöt något annat på fötterna än flip-flops och började där vi sett den utmärkta stigen. Det som mötte oss var solen som vackert strålade genom gröna blad och fjärilar i mängder som flög runtomkring oss.

klättring1

klättring

Jag var förvånad att de ens hade märkt ut stigen med skyltar, för det var ingen vanlig promenad det var fråga om, utan hard-core klättring uppför ett stort berg. Vi fick akta oss för var vi satte fötterna för att inte ramla in i taggiga kaktusar eller falla ner i nån av de många  grottorna.

klättring Thailand

Men till slut kom vi upp till toppen av berget och kunde njuta av en fantastisk utsikt över havet.

klättring utsikt hav

klättring utsikt

Det var inte någon lång sträcka vi gick, men desto jobbigare var det att klättra över både stora och små stenblock. Väl nere igen var vi genomsvettiga och hoppade i havet för att svalka oss innan vi åkte till kitecentret igen lagom tills vinden dök upp. Och en riktigt bra kitesurfingdag fick vi också – ännu en gång!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Vandring Thailand-style

  1. Sara Johansson skriver:

    Va härligt det ser ut :)
    Kram
    http://monch.blogg.se

    h

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen