Gott Nytt År från Lappland

Gott Nytt År från Lappland

31.12.2017

Jag kikar in här lagom för att önska er ett riktigt gott nytt år!

Julen flög förbi och riktigt bra hade vi det. Tomten kom, julklapparna blev utdelade och julmaten uppäten. Nyåret har vi firat med min familj uppe i Posio, Lappland. Lördagen åkte jag och Jonathan en timme med bil för att åka snowboard i Ruka. Vi fick en riktigt härlig dag med mjuksnö i skogen och upplevde gamla minnen i streeten. Jag har inte åkt så mycket snowboard på senare år utan snowkitat hellre, men snowboardingen är definitivt något som jag älskar.

Arthur hade vi såklart med oss så vi turades om att ha honom och att åka. Det blev ju då att åka själv men det var riktigt härligt det också. Såklart är det lite krångligare så än att bara stanna hemma i stugan, men jag skulle inte vilja göra annorlunda. För mig är det viktigt att göra saker som är roliga också och inte bara vara “mamma” hela tiden. Plus att Arthur tycker det är roligt att hänga med oss. I restaurangerna vid Ruka hittade vi flera som ville gosa och hålla i honom en stund och det är bara roligt.

Nu firar vi nyåret i bilen på väg tillbaka hem. De andra stannade längre men vi orkade inte, Arthur har sovit så dåligt. Jag går som i dvala och funderar på nån typ av sovskola för att själv få vila ut. Tänk om man nån gång skulle få sova mera än nån ynka timme i sträck, den känslan! Månne det inte blir bättre snart, är allt jag kan tänka på.

Jag ska skriva ner en årsresume imorgon, eller i alla fall lite tankar. Men nu ska vi fortsätta firandet här i bilen med godis och finsk radio. Arthur sover och det är skönt att bara vara i tystnad och se snötunga träd svisha förbi. Ett annorlunda nyårsfirande men riktigt skönt just nu.

Hoppas ni får en bra kväll!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen