sri lanka tåg

Similar Posts

8 Comments

  1. Åh, vad härligt! :) Vi köpte tågbiljetterna på stationen, ca en halvtimme innan avgång. Vet dock inte om det funkar olika på olika stationer. Enjoy!

 1. Magiskt vackert! Kanske dock inte, efter att ha åkt tåg i Anderna själv, samt passerat Bergen banan på roadtrip förra våren i Norge riktigt kan hålla med om titeln. En av världens vackraste, men nummer 1? Inte hundra faktiskt. Men alla vill ju titulera sig som världens vackraste, så också Norges.

  1. Det kan säkert finnas vackrare tågresor också, men som du säger vill väl alla titulera sig världens vackraste. ;)

 2. Hej! Hur lång tid tog en resa Colombo-ella? Jag är lite sugen på en sån resa dock jag ska vara där ensam mamma med sonnen fyra år gammal. Tycker du att det är safe eller är det typ hard core?Tack för information
  Hälningar
  Agata

  1. Hej Agata! Det tog lång tid, kommer inte ihåg exakt men en hel dag reste vi nästan. Kunde det ha varit runt 7 timmar? Men det var en vacker resa som är något jag kommer minnas länge. Tycker absolut det är safe att resa med en 4-åring men tänkt på att tågdörrarna går att öppna så det gäller att hålla stenkoll på barn! Rekommenderar att åka första klass, så har man lite bekvämare säten men lika bra utsikt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *