Girls Gone North – snowkitecamp i april i Pallas

Girls Gone North – snowkitecamp i april i Pallas

19.02.2016

Jag tror ju på något sätt att vinter är över och sommaren på kommande eftersom den här Sri Lanka-resan stökar till i systemet. Men faktum är att det är mars när vi kommer hem, och mycket kvar av vintern ännu. Framför allt i Lappland!

Därför kommer jag att sticka till Pallas på ett snowkitecamp för tjejer i april, för att njuta av vårsolen och det sista av vintern. Datumet är 18-24:e april, och du är också välkommen med! Skulle vara roligt att få med svenska tjejer också.

 

girls gone north snowkitecamp

 

Pallas är en av Finlands bästa ställen för snowkiting, med öppna, platta ytor för snowkiting, och även möjlighet att åka i bergen. Campet passar både dig som nybörjare och dig som vill lära dig mera tricks och bli mer säker i åkningen.

Den som håller i trådarna för det hela är Päivi från Lappis Kiteschool, men jag kommer också att vara på plats och ge tricktips vid behov, och även hålla lite olika träningspass i den mån vi orkar efter all snowkiting. Yogainstruktören Kaisa kommer också att vara på plats och hålla morgon- eller kvällsyoga. Bastu finns också i huset. I boendet ingår frukost och trerätters middag varje kväll.

Om det låter intressant ska du kolla in eventet här på facebook! Jag hoppas många hänger på! Ju fler, desto roligare!

 


snowkite fäboda

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen